Formula 1

Rosberg spune ca exista un pilot in Formula 1 care fumeaza pe rupte

Pilotul german Nico Rosberg a declarat în pregatirea Marelui Premiu de Formula 1 al Statelor Unite ca pe grila actualului campionat exista un pilot care fumeaza tigara de la tigara.

Discutia despre tutun în Formula 1 a aparut dupa ce Nico Rosberg si-a amintit de precedenta vizita a Marelui Circ în Texas, unde în 1984 tatal sau, Keke Rosberg, s-a impus la peste 40 de grade Celsius.

”Da, erau 40 de grade afara si în timp ce restul pilotilor purtau costume speciale refrigerente, el (Keke) statea descoperit pâna la brâu în soare si fuma o tigara. I-a învins pe toti dupa ce a pornit cursa”, a declarat Nico Rosberg pentru publicatia italiana La Stampa.

Potrivit publicatiei de mai sus comportamentul lui Keke Rosberg de acum aproape trei decenii ar fi de netolearat în zilele noastre, ultimii fumatori recunoscuti din Formula 1 fiind danezul Jan Magnussen si finlandezul Mika Salo în anii 90.

Nico Rosberg a tinut însa sa-i contrazica pe cei de la La Stampa si a dezvaluit ca exista si astazi un pilot care fumeaza tigara de la tigara.

”Despre fumat? Nu, va înselati. Exista un pilot care fumeaza una dupa alta. Nu-i voi da însa numele”, a spus Rosberg.



Rosberg spune ca exista un pilot in Formula 1 care fumeaza pe rupte