Formula 1

Probleme in China. Cursa de Formula 1 ar putea fi mutata sambata

Sursă foto: twitter.com

Reprezentantii echipelor de Formula 1 discuta posibilitatea de mutare a cursei de la Shanghai in ziua de sambata din cauza prognozei meteo nefavorabile pentru duminica.

Antrenamentele libere programate vineri au fost complet date peste cap de conditiile atmosferice, cu ploaie si vizibilitate redusa care nu au permis elicopterului medical sa se ridice de la sol.

Prin regulament, elicopterul trebuie sa fie gata de transport in orice moment pentru a asigura asistenta medicala in caz de urgenta.

In aceste conditii, a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Chinei a fost complet anulata, iar in prima secventa actiunea pe circuit a fost extrem de limitata.

Pentru sambata meteorologii anunta o ameliorare a vremii, insa anunta inrautatirea conditiilor in ziua cursei, duminica.

Astfel, exista posibilitatea in urma intalnirii reprezentantilor echipelor din Formula 1 sa avem calificarile si cursa in aceeasi zi, adica sambata. Revenim cu detalii in acest sens.Probleme in China. Cursa de Formula 1 ar putea fi mutata sambata