Formula 1

Prima reacție a lui Hamilton după anunțul trecerii la Ferrari: ”Un alt vis din copilărie”

Sursă foto: https://twitter.com/Broncos

Lewis Hamilton se desparte de Mercedes după sezonul 2024 și va continua să piloteze în Formula 1 pentru Scuderia Ferrari.

Ce salariu va încasa Lewis Hamilton de la Ferrari

Mercedes a fost o parte importantă din viaţa mea de când aveam 13 ani, aşa că această decizie a fost cea mai grea pe care a trebuit să o iau vreodată. Sunt incredibil de mândru de tot ceea ce am reuşit împreună şi sunt foarte recunoscător pentru munca grea şi dedicarea tuturor celor cu care am lucrat de-a lungul anilor.

”Au fost câteva zile nebuneşti care au fost pline de o gamă întreagă de emoţii. Dar, după cum ştiţi cu toţii acum, după 11 ani incredibili petrecuţi la Mercedes-AMG Petronas F1 Team, a sosit momentul să încep un nou capitol din viaţa mea şi mă voi alătura Scuderiei Ferrari în 2025.

”Mă simt incredibil de norocos, după ce am reuşit cu Mercedes lucruri la care puteam doar să visez când eram copil, că acum am şansa de a-mi îndeplini un alt vis din copilărie. Să pilotez în roşu Ferrari”, a anunțat Lewis Hamilton într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Lewis Hamilton va face echipă cu Charles Leclerc la Ferrari începând cu anul 2025.

Astfel, pentru spaniolul Carlos Sainz sezonul 2024 va fi ultimul alături de Scuderia de la Maranello.

 


Prima reacție a lui Hamilton după anunțul trecerii la Ferrari: ”Un alt vis din copilărie”