Formula 1

Modelul Hamilton de protectie impotriva covid. La ce metoda recurge sa nu ia virusul

Sursă foto: https://twitter.com/SirLewisUpdates/

Septulul campion mondial de Formula 1 a anuntat ca are o politica de toleranta zero cand vine vorba de masurile pe care le ia in lupta contra coronavirusului.

Aflat in lupta pentru titlul mondial din acest an cu olandez Max Verstappen, pilotul britanic de la Mercedes sufla si in iaurt, la figurat, pentru a ramane negativ si a nu fi obligat sa rateze vreo cursa.

“Pentru oamenii din jurul meu, nu conteaza daca lipsesc o zi de la lucru, dar pentru noi, ca pilot, poate fi crucial. Daca pierzi o cursa sau doua, anul e terminat.

“Este usor sa fii neglijent si sa ai probleme, asa ca trebuie sa fii mereu atent. Eu pastrez intotdeauna distanta fata de toata lumea si imi tin mereu respiratia cand sunt oameni in preajma mea”, a declarat Lewis Hamilton.

Pana la finalul sezonului mai sunt programate doua Mari Premii, in Arabia Saudita pe un traseu urban in premiera la Jeddah si pe Yas Marina din Abu Dhabi.

Hamilton are de recuperat opt puncta fata de Verstappen pentru a obtine al 8-lea titlu mondial, ceea ce ar duce la stabilirea unui nou record.Modelul Hamilton de protectie impotriva covid. La ce metoda recurge sa nu ia virusul