Formula 1

Mick Schumacher pe urmele tatalui sau. Bate la portile Marelui Circ

Sursă foto: https://twitter.com/SchumacherMick/

Fiul lui Michael Schumacher bate la portile Formulei 1 si va efectua doua teste in Bahrain la volanul monoposturilor Ferrari si Alfa Romeo.

Schumacher junior debuteaza la finalul acestei saptamani in campionatul Formulei 2, anticamera Marelui Circ, si spune ca deocamdata nu se gandeste la momentul cand va face pasul in competitia regina a motorsportului mondial.

Intr-un interviu acordat publicatiei L’Equipe acesta a fost intrebat cum se simte sa piloteze, la fel ca si tatal sau, un monopost Ferrari.

“Sunt concentrat suta la suta pe F2. La Formula 1 ma voi gandi luni cand weekend-ul meu de cursa se va fi terminat. Sunt fiul cel mai mare pilot din Formula 1. Aceasta e o parte din mine. Sunt total increzator si cred in mine”, a raspuns Mick Schumacher.

In varsta de 20 ani, Schumacher junior a castigat in 2018 titlul in Formula 3, iar in acest an face pasul natural spre competitia superioara, Formula 2.

Schumacher va concura pentru echipa italiana Prema Racing alaturi de monegascul Sean Gelael.

In Formula 2 din acest sezon va pilota si francezul Giuliano Alesi, fiul fostului pilot de Formula 1 Jean Alesi, un pilot in varsta de 19 care a pilotat in ultimii trei ani in seria GP3.



Mick Schumacher pe urmele tatalui sau. Bate la portile Marelui Circ