Formula 1

Massa ramane la Ferrari in 2013

Este doar o chestiune de timp pâna când reprezentantii Scuderiei Ferrari vor face anuntul oficial cu privire la ramânerea pilotului brazilian Felipe Massa în cadrul echipei pentru sezonul 2013 al Formulei 1.

Ramânerea lui Massa la Ferrari a fost prefatata si de pozitia luata de Fernando Alonso la Singapore, unde liderul clasamentului pilotilor a declarat ca numele vehiculate pentru un loc la Ferrari sunt prea mici pentru a se putea compara cu Massa.

Massa, 31 ani, concureaza pentru Ferrari din 2006, timp în care a adunat 10 victorii, 33 de clasari pe podium si 15 plecari din pole position. Profil

”Toate aceste nume pe care le auziti, daca le comparati cu ce au facut în Formula 1 pe lânga ce a realizat Felipe...În opinia mea avem nevoie de un pilot care în primul rând respecta echipa Ferrari, respecta traditia si munca pentru masinile rosii”, a declarat Alonso.

Mai mult decât atât, publicatia elvetiana Blick a scris ca pentru Massa sezonul 2013 ”va fi al optulea sezon în rosu”, cu aluzie directa la prelungirea contractului cu Ferrari.

Vicecampion mondial în 2008, când a fost la doua viraje distanta de obtinerea titlului suprem, Felipe Massa nu si-a mai regasit forma dupa accidentul suferit pe Hungaroring în 2009.

Brazilianul nu a mai obtinut un podium din Coreea de Sud 2010, cursa pe ploaie câstigata de coechipierul sau Fernando Alonso.



Massa ramane la Ferrari in 2013