Formula 1

Managerul lui Michael Schumacher rupe tacerea. Fostul pilot si-a dorit sa dispara din viata publica

Sursă foto: twitter.com/iG

In ultimii cinci ani informatiile despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher dupa accidentul suferit la schi au fost din ce in ce mai putine cantitativ si totul a alunecat in sfera speculatiilor.

Absenta unor surse de prima mana au alimentat diverse publicatii mai mult sau mai putin cu notorietate sa inventeze si sa bata moneda pe putinele amanunte care au transpirat dinspre familia Schumacher.

Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, a vorbit miercuri dupa mult timp despre omul pe care il reprezinta si mai ales despre motivele absentei informatiilor.

“Cand era in Elvetia, spre exemplu, era clar ca era un individ privat. Odata intr-o lunga discutie Michael mi-a spus: nu trebuie sa ma suni anul urmator, voi disparea. Cred ca a fost visul lui secret de a putea sa faca asta intr-o zi. De aceea acum incerc sa-i protejez dorintele si nu permit ca nimic sa iasa afara”, a spus Kehm pentru publicatia britanica Mirror.

Michael Schumacher se recupereaza dupa accidentul suferit la schi si are parte de tratament medical privat chiar la resedinte personala din oraselul elvetian Gland, in apropierea Lacului Geneva.

Jean Todt, actualmente presedinte al Federatiei Internationale de Automobilism (FIA) si fost colaborator al lui Schumacher la Ferrari, il viziteaza pe acesta de doua ori pe luna.

“Il iubesc pe Michael, ii vad familia si mi-as dori ca situatia sa fi fost diferita”, a spus Todt pentru Times.

Intre timp fiul lui Michael Schumacher, Mick, a castigat titlul in Formula 3 Europeana si a primit un volan pentru sezonul urmator in Formula 2, fiind la doar un pas distanta de a ajunge pilot in Formula 1 si de a-i calca pe urme tatalui sau.



Managerul lui Michael Schumacher rupe tacerea. Fostul pilot si-a dorit sa dispara din viata publica