Formula 1

Asa am trait Formula 1 Marele Premiu din Singapore

Am transmis live text in aceasta pagina cursa de Formula 1 din Singapore.

Ordinea in cursa
Vettel, Leclerc, Verstappen, Hamilton, Bottas, Albon, Norris, Gasly, Hulkenberg, Giovinazzi.


FINAL de cursa
Vettel castiga in Singapore si obtine primul succes din 2019. Leclerc vine pe doi si completeaza dubla Ferrari.

56/61 Record in cursa
Vettel trage tare pentru a obtine si punctul bonus acordat celui mai rapid tur in cursa. Liderul coboara la sub un minut si 45 de secunde pe tur.

52/61 Restart
Mai repede decat ne asteptam, cursa este reluata la viteza maxima. Vettel conduce in continuare in fata lui Leclerc si Verstappen.

50/61 Din nou neutralizare!
Safety Car-ul este introdus in pista pentru a treia oara in aceasta cursa. Incidentul dintre Kvyat si Raikkonen a provocat aceasta neutralizare.

48/61 Restart de cursa
Vettel impune din nou ritmul dupa retragerea masinii de siguranta. Au mai ramas 13 tururi pana la final si un sfert de ora pe ceas pentru ora limita.

44/61 Un nou Safety Car
Cursa este din nou neutralizata dupa abandonul lui Perez intr-o zona periculoasa. Au mai ramas 33 de minute pentru 17 tururi. S-ar putea incheia la limita de timp aceasta cursa din Singapore.

41/61 Restart
Masina de siguranta se retrage si Vettel impune ritmul in fata plutonului. Va reusi sa ramana in fata pana la final?

36/61 Safety Car in pista!
Cursa este neutralizata dupa iesirea in decor a britanicului Russell (Williams) in duel pentru pozitie cu Grosjean (Haas).

36/61 Leclerc, cel mai rapid
Aflat in pozitia a doua la 3.9 secunde in urma liderului Vettel, Leclerc stabileste cel mai rapid tur in cursa la 1:45.054.

31/61 Vettel la conducere
Noul lider al cursei este Vettel dupa depasirea lui Giovinazzi. Germanul face cea mai buna cursa din 2019!

30/61 Vettel agresiv!
Mutare agresiva a lui Vettel asupra lui Gasly pentru locul al doilea in cursa. Multiplul campion mondial trece si se lanseaza in urmarirea liderului Giovinazzi. Diferenta e de sub o secunda.

27/61 Hamilton cedeaza prima pozitie
Hamilton efectueaza pit stopul din pozitia de lider. Echipierul de la Mercedes revine in spatele celor doi piloti de la Ferrari si a lui Verstappen. Noul lider e Giovinazzi de la Alfa Romeo.

21/61 Pit stop pentru liderul Leclerc
Liderul cursei Leclerc este chemat la boxe. Acesta schimba softurile de la start cu hardurile, pe care in mod normal va merge pana la final. Monegascul revine in pista chiar in spatele colegului Sebastian Vettel.

15/61 Hamilton in urmarirea liderului
Leclerc nu reuseste sa se desprinda si conduce cursa cu un avans de sub o secunda. Hamilton mentine presiunea asupra monegascului.

4/61 Hulkenberg cel mai rapid!
Pilotul de la Renault stabileste cel mai bun timp in cursa. Germanul ocupa locul 18, dupa ce a fost implicat intr-un usor contact la start.

START in Marele Premiu din Singapore
1/61 Leclerc isi pastreaza prima pozitie, fiind urmat de Hamilton si Vettel. Un start curat, fara incidente.

Pentru a treia oara la rand si a cincea oara in cariera din pole position porneste monegascul Charles Leclerc de la Ferrari.

Leclerc a castigat ultimele doua curse, in Belgia si Italia.

Ultima victorie obtinuta de Ferrari dateaza din 2015, cand Sebastian Vettel a castigat in fata lui Daniel Ricciardo si Kimi Raikkonen.Asa am trait Formula 1 Marele Premiu din Singapore