Formula 1

Lewis Hamilton s-ar putea retrage din Formula 1

Sursă foto: https://twitter.com/mediotiempo/

Ratarea titlului mondial in ultimul tur al cursei din Abu Dhabi a lasat urme asupra britanicului Lewis Hamilton si se inmultesc vocile care spun ca acesta ar urma sa se retraga din sportul in care a cunoscut gloria.

Prima speculatie in acest sens a fost lansata de Toto Wolff, conducatorul echipei Mercedes din Formula 1 imediat dupa cursa din Abu Dhabi.

O simpla speculatie pusa pe seama supararii pricinuita de pierderea titlului mondial in fata lui Max Verstappen in conditii contestate de echipa germana.

Bernie Ecclestone, fostul patron al Formulei 1, vine acum si sustine acelasi lucru, ca dupa o discutie cu tatal lui Hamilton si-a dat seama ca Lewis n-ar vrea sa mai continue.

"Am discutat acum cateva zile cu tatal lui si mi-am dat seama imediat ca nu dorea sa vorbeasca despre viitorul fiului sau, asa ca am discutat despre afaceri.

"Cred ca se retrage, ca nu va mai concura anul viitor. Dezamagirea sa la Abu Dhabi a fost prea mare si il inteleg", a declarat Ecclestone pentru revista elvetiana Blick.

Lewis Hamilton are sapte titluri mondiale in Formula 1, sase dintre acestea cucerite cu Mercedes.

Britanicul in varsta de 36 de ani si-a prelungit in acest an contractul cu Mercedes pana in 2023 inclusiv.



Lewis Hamilton s-ar putea retrage din Formula 1