Formula 1

Hamilton rupe tacerea dupa pierderea titlului mondial in 2021: “Niciodata nu m-am gandit sa renunt” | FOTO cu noul monopost Mercedes

Sursă foto: https://twitter.com/MercedesAMGF1

Pilotul britanic Lewis Hamilton a revenit la sentimente mai bune, dupa ce a pierdut titlul mondial in ultimul tur al cursei finale din 2021.

Suparat pe decizia directorului de cursa Michael Masi, intre timp pus pe liber, de a permite reluarea cursei din Abu Dhabi pe steag verde dupa o neutralizare, Hamilton a disparut din spatiul public pentru aproape doua luni.

Absenta lui Hamilton din lumina reflectoarelor a dat apa la moara celor care sustineau ipoteza unei retrageri a acestuia din Formula 1.

Septuplul campion mondial a revenit treptat pentru a confirma in cele din urma ca va pilota in continuare pentru Mercedes.

“Sunt foarte bucuros de schimbarile facute de FIA si de asemenea sunt incantat de munca pe care am facut-o in uzina la noul monopost W13. Niciodata nu m-am gandit sa parasesc Formula 1”, a declarat Mercedes cu ocazia prezentarii monopostului Mercedes pentru sezonul 2022.Hamilton rupe tacerea dupa pierderea titlului mondial in 2021: “Niciodata nu m-am gandit sa renunt” | FOTO cu noul monopost Mercedes