Formula 1

Ferrari merge in continuare pe mana lui Massa

Locul doi obtinut de Felipe Massa în Marele Premiu al Japoniei a fost de ajuns pentru oficialii echipei Ferrari pentru a-i prelungi contractul brazilianului si pentru sezonul 2013.

Plecat din pozitia a 10-a, Massa a reusit cel mai bun rezultat din ultimii doi ani, unul care vine la timp pentru a pune punct speculatiilor privind înlocuirea sa în cadrul gruparii de la Maranello.

BBC noteaza ca Ferrari i-a pregatit deja vicecampionului mondial din 2008 contractul pentru sezonul urmator si ca anuntul oficial privind prelungirea întelegerii va fi facut înaintea cursei din Coreea de Sud din aceasta saptamâna.

Pus în legatura cu o posibila trecere la Ferrari în locul lui Massa, germanul Nico Hulkenberg trebuie sa-si caute alta echipa, iar publicatia elvetiana Blick anunta ca germanul de la Force India ar putea ajunge la Sauber în locul lui Sergio Perez.

Pentru locul de la Sauber mai este luat în calcul si spaniolul Jaime Alguersuari, fostul pilot al celor de la Toro Rosso.

Si tot despre un fost pilot al echipei cu sediul la Faenza este vorba si atunci când se discuta despre al doilea loc la Force India. Sebastien Buemi l-ar putea înlocui pe Hulkenberg în cadrul echipei lui Vijay Mallya.



Ferrari merge in continuare pe mana lui Massa