Formula 1

Aparitia monopostului pilotat de Mick Schumacher in Formula 1 a scandalizat fanii

Sursă foto: https://twitter.com/HaasF1Team/

Echipa Haas Racing, singura grupare americana din Marele Circ, a lansat monopostul pentru 2021 in culorile Rusiei. Un aspect cromatic care a generat reactii dintre cele mai vehemente pe retelele de socializare.

Prezenta rusului Nikita Mazepin in echipa alaturi de Mick Schumacher a atras pentru Gene Haas un sponsor din Rusia, aspect care poate fi lesne observat din orice unghi privesti noul monopost Haas Racing.

Uralkali este o companie specializata in fertilizarea solului si care este detinuta de omul de afaceri rus Dmitry Mazepin, tatal pilotului Nikita Mazepin.

Noul monopost Haas VF-21 va fi testat de pilotii debutanti Mick Schumacher si Nikita Mazepin pe circuitul din Bahrain, intre 12 si 14 martie, in sesiunea oficiala de teste dinaintea noului sezon competitional din Formula 1.

Echipa Haas a incheiat pe locul 9 in clasamentul constructorilor sezonul precedent. Doar Williams a fost mai slab clasata decat gruparea americana.

Gene Haas a renuntat la Romain Grosjean, ajuns intre timp in IndyCar, si la danezul Kevin Magnussen pentru a miza in 2021 pe tinerii debutanti Mick Schumacher si Nikita Mazepin, doi piloti promovati din Formula 2.



Aparitia monopostului pilotat de Mick Schumacher in Formula 1 a scandalizat fanii