Formula 1

Alonso nu renunta la Formula 1

Sursă foto: twitter.com

La o zi dupa anuntul ca va concursa in cursa de 500 mile de la Indianapolis, pilotul spaniol Fernando Alonso a vorbit despre viitorul sau in Marele Circ.

Dublul campion mondial cu Renault la mijlocul anilor 2000, Alonso spune ca participarea sa la Indy500 reprezinta semnul ca este in continuare pasionat de a concura la cel mai inalt nivel in lumea curselor motorizate.

“Inseamna ca vreau sa castig toate competitiile in care iau startul. In Formula 1 nu avem deocamdata pachetul optim pentru a atinge acest obiectiv, ca echipa, dar suntem deschisi pentru a participa la mai multe actiuni”, a spus Alonso.

“Preocuparea mea principala ramane Formula 1. Vreau sa castig al treilea titlu mondial si speram ca anul acesta sa vedem cateva semne bune, cateva podiumuri sau victorii care pentru moment sunt vise pentru noi, deoarece suntem atat de putin competitivi. Sezonul este inca lung si lucram pentru a face aceste lucruri sa se intample”, a adaugat pilotul spaniol de la McLaren Honda.

Alonso a abandonat in primele doua curse ale anului, in Australia si China, iar la finalul acestei saptamani va concura in Bahrain.

La finalul lunii mai il vom vedea pe Alonso concurand pe ovalul de o mila si jumatate din Indianapolis in celebra cursa de 500 de mile din campionatul IndyCar. Acesta va pilota acolo un monopost al echipei Andretti Autosport motorizat de Honda.



Alonso nu renunta la Formula 1