Formula 1

Accidentul lui Jules Bianchi: "Situatia este disperata. [...] Doctorii ne-au spus deja ca este un miracol"

Philippe, tatal lui Jules Bianchi, a declarat marti ca situatia medicala a fiului sau este una foarte grava si ca mereu atunci cand suna telefonul se teme de o veste groaznica.

"Situatia este disperata. De fiecare daca cand suna telefonul, credem ca este de la spital cineva sa ne spuna ca Jules a murit. De la spital ne-au spus ca primele 24 de ore sunt cruciale. Apoi au devenit primele 72 de ore si iata ca suntem inca langa Jules, care lupta", a spus Philippe Bianchi.

"El va izbandi in cel mai important tur de calificare din viata sa. Nu va abandona, sunt sigur de asta. Vorbesc cu el, stiu ca ma poate auzi. Doctorii ne-au spus deja ca este un miracol, nimeni nu a supravietuit unui accident atat de grav. Dar Jules nu se va da batut. Antrenorul sau, Andrea, spune ca daca este o persoana care poate face lucrurile sa se intample, gratie vointei sale, aceasta este Jules", a mai spus acesta in ziarul italian de sport Gazzetta dello Sport.

"Este foarte dificil. Intr-o saptamana viata acestei familii a fost distrusa. Ce facem noi acolo? Traim un cosmar intr-un loc la mare distanta de casa. Dar, daca Jules va fi mai bine poate il vom transfera la un spital din Tokyo, iar lucrurile vor fi mai usoare. Insa, cine stie ce se va intampla? Daca se va intampla. Nu avem nici o certitudine, trebuie doar sa asteptam", a mai spus Philippe Bianchi.

"Lumea din Japonia este minunata, insa nimeni nu vorbeste limba engleza", a povestit el pe scurt experienta din "Tara Soarelui Rasare".

Jules Bianchi se afla internat in Spitalul Mie din orasul japonez Yokkaichi, dupa accidentul teribil din Marele Premiu al Japoniei, cand a intrat sub un tractor care transporta in afara circuitului o masina avariata intr-un accident anterior.

[news-109856]



Accidentul lui Jules Bianchi: "Situatia este disperata. [...] Doctorii ne-au spus deja ca este un miracol"