Premier League

Manchester United ajunge la opt meciuri fara victorie dupa egalul cu Chelsea

Derby fara goluri, luni seara, intre Manchester United si Chelsea, doua dintre dezamagirile sezonului in Premier League.

Primele minute ale intalnirii de pe Old Trafford au fost extrem de intense si dense in faze de poarta, insa golul a refuzat sa vina.

Mata a trimis in bara la doar trei minute dupa startul partidei, pentru ca De Gea sa salveze miraculos in minutul cinci la ceea ce avea sa ramana cea mai mare ocazie pentru Chelsea in primul mitan.

United a continuat sa preseze si Martial a sutat in bara, in minutul 16, pentru ca dupa zece minute portarul Courtois sa respinga acrobatic in corner sutul lui Rooney dintr-o lovitura libera obtinuta de acelasi Martial.

O prima repriza extrem de intensa, cu Manchester United la carma jocului. Chelsea s-a rezumat la o tactica bazata mai mult pe contraatac preferand sa lase constructia pe seama adversarului.

Dubla ocazie pentru Chelsea in minutul 48. De Gea s-a opus la suturile lui Pedro si Azpilicueta.

Ocazie uriasa pentru Manchester United in minutul 55 la reluarea lui Herrera. Belgianul Courtois s-a opus cu o interventie providentiala.

Contraatac devastator lansat de Chelsea in banda dreapta prin Pedro in minutul 62. Acesta l-a servit ideal pe Matic urcat in atac si acest a sutat peste poarta singur cu portarul De Gea.

Ultima ocazie a meciului a apartinut tot celor de la Manchester United, Rooney reluand peste poarta o centrare venita din dreapta cu cinci minute inaintea finalului.

O remiza care nu ajuta pe niciuna dintre cele doua formatii. United ramane pe sase in afara locurilor de Europa, cu 30 puncte, cu nu mai putin de patru urmaritoare in coasta sa. Chelsea este a 14-a la trei puncte de Newcastle, prima echipa aflata sub linia retrogradarii.

Manchester United a castigat ultima data pe 21 noiembrie, 2-1 in deplasare cu Watford, iar in luna decembrie bilantul este de sase meciuri, doua remize si patru infrangeri.



Manchester United ajunge la opt meciuri fara victorie dupa egalul cu Chelsea