FCSB

Reghecampf, multumit cu punctul de la Medias

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, s-a declarat multumit de rezultatul de egalitate consemnat la finalul partidei cu Gaz Metan Medias dupa ce echipa sa a fost condusa cu 2-0.

“Sunt sigur ca Tatarusanu va putea trece peste aceasta greseala. Bine ca am revenit, puteam sa si castigam, dar este bine ca am scos un punct pentru ceea ce urmeaza in campionatul nostru”, a declarat Reghecampf la conferinta de presa de dupa meci.

“Filip a avut o intalneste intindere si a urmat o perioada de recuperare. L-am introdus la un meci de pregatire in Anglia, iar intinderea a recidivat si a suferit o ruptura musculara. Este un jucator care munceste foarte mult si cand avem nevoie de el joaca si o face foarte bine. Sper ca marti seara sa ne bazam pe el”, a mai spus tehnicianul stelist.

Reghecampf a mai afirmat ca este multumit de jucatorii introdusi pentru a suplini absenta titularilor de drept.

“Cred ca avem o echipa puternica si sunt multumit de jucatorii introdusi au incercat sa incerce sa joace precum titularii de drept. Este foarte greu in momentul in care adversarul te conduce cu 2-0. Am incercat sa schimbam de pe o parte pe cealalta a terenului pentru a gasi o bresa in apararea lor. Cu mai multa concentrare in fata portii cred ca reuseam sa mai marcam doua goluri”, a completat antrenorul campioanei.

Steaua a revenit la Medias de la 0-2 si a obtinut un punct desi a jucat 65 de minute in superioritate numerica.



Reghecampf, multumit cu punctul de la Medias