FCSB

Gigi Becali a făcut oferta oficială pentru Louis Munteanu: „Mai mult nu dau”

Patronul campioanei FCSB s-a întâlnit, marți, cu agentul atacantului împrumutat de Fiorentina la Farul pentru acest sezon.

Gigi Becali oferă 1.2 milioane pentru transferul lui Munteanu, în condițiile în care echipa din Serie A solicită 1.5 milioane de euro.

Louis Munteanu a fost transferat de Fiorentina de la Viitorul în 2020 pentru 1.7 milioane de euro, dar jucătorul a făcut cale întoarsă de două ori la echipa lui Gheorghe Hagi devenită între timp Farul.

În acest sezon Louis Munteanu a marcat 12 goluri, șapte dintre acestea în faza playoff.

”Este vorba și despre salariul jucătorului care este foarte mare. E adevărat că vreau să-l iau, dar mai mult de 1.2 milioane de euro nu dau.

”Mai are și alte oferte și e un fel de licitație, iar eu nu vreau să mă apuc de licitație. Gică a zis că dacă nu e sumă mare se înscrie și el, Șucu a zis că-l vrea și el. Întrebați-l pe jucător, vrea în Liga Campionilor sau în Giulești? Până la urmă o să iau legătura direct cu el. Bă, ce vrei?”, a declarat Gigi Becali după discuțiile cu reprezentanții clubului Fiorentina și agentul jucătorului.

Louis Munteanu ar avea la FCSB un salariu de 20.000 de euro pe lună, potrivit patronului roș-albaștrilor.Gigi Becali a făcut oferta oficială pentru Louis Munteanu: „Mai mult nu dau”