FCSB

Novak Martinovic ajunge in China unde este vazut ca un luptator

Dupa desparTirea cu cantec de Steaua, Novak Martinovic nu a stat mult pe ganduri si si-a gasit alta echipa. Sarbul se muta la mii de kilometri departare de Mihai Stoica, Reghecampf sau Becali, tocmai in China.

FormaTia Wuhan Zall l-a anunTat azi oficial pe fostul fundas al Stelei, care va efectua vizita medicala si va semna tot azi contractul.

Fundasul sarb a fost anunTat azi oficial de proprietarul clubului si va petrece doi ani in China. Chinezii sunt foarte incantaTi de achiziTia sarbului, laudat pentru prestaTiile sale din campionat si considera ca Martinovic este chiar faimos.

Asta pentru incidentul din 30 octombrie 2011, de la meciul Stelei cu Petrolul Ploiesti, cand un fan al lupilor galbeni a intrat pe teren si l-a lovit pe George Galamaz. "Prima reacTie a lui Martinovic a fost sa sara cu pumnii si picioarele auspra fanului si, desi a primit cartonas rosu de la arbitru, jucatorul a primit doar laude in presa din Romania", noteaza site-ul binzhou.com.

Martinovic este laudat pentru performanTele obTinute cu Steaua, pentru evoluTia sa si pentru capacitatea ofensiva in ciuda faptului ca joaca in aparare.


Onlinesport: Irina Maxim



Novak Martinovic ajunge in China unde este vazut ca un luptator