FCSB

Imagini neverosimile: Betie in toata regula la Steaua

Muntenegreanul Stefan Nikolic a profitat de mini-vacanta primita din partea lui Laurentiu Reghecampf si a petrecut într-un club bucurestean pâna ce nu a mai putut la propriu si a dat tot afara, dupa cum arata imaginile surprinse de paparazzi. Alaturi de el mai erau trei colegi de echipa. „Spectacoul” s-a petrecut la ora 5 dimineata.

Stefan Nikolici, Gabi Matei, Mihai Costea si Novak Martinovici au iesit sâmbata noapte la o bauta în oras. În drumul spre casa, cu taxiul, Matei a cerut soferului sa opreasca pentru ca îii venea sa vomite. Si-a bagat degetele pe gât, si a „dat la boboci” pe strada.

Nikoloci nu a mai avut puterea sa vomite pe strada, ci a scos capul direct pe geamul taxiului si si-a facut treaba. Apoi unul dintre prietenii lor a cerut si el o pauza pentru a urina pe gardul unei biserici.

Apasati aici pentru imaginile video.

Alaturi de Nikolic în club s-ar mai fi aflat Mihai Costea, Novak Martinovic, Gabi Matei, dar si Cristi Tanase, respectiv managerul ros-albastrilor Mihai Stoica, dupa cum anunta Dolce Sport.

Cei doi, însotiti de un prieten, au luat un taxi. Taxiul a facut mai multe „statii” decât autobuzul. Mai întâi, Matei a cerut o scurta oprire pentru a vomita pe strada, dupa ce si-a bagat degetele pe gât.

Muntenegreanul Nikolici a avut aceeasi problema, dar n-a mai putut sa ceara o „statie”, ci a vomitat direct pe geamul taxiului! Prietenul care-i însotea pe fotbalisti a cerut si facut si el o „halta” si a urinat pe gardul unei biserici.

”Nu stiu nimic de aceste imagini. Eram într-o mini-vacanta. Sunt imagini care nu le fac cinste jucatorilor. Au gresit si trebuie sa aiba mare grija pe unde merg si ce fac”, a declarat antrenorul Laurentiu Reghecampf.

Acesta a mai spus la postul mentionat mai sus ca ultimul cuvânt pe seama acestui subiect îi va apartine patronului Gigi Becali.

”Nu este normal ce au facut si vor fi pedepsiti”, a spus Reghecampf, oferind asigurari suporterilor ca derapajul celor doi nu va afecta jocul echipei.

sursa foto: Cancan.ro



Imagini neverosimile: Betie in toata regula la Steaua