Dinamo

Mitea si Ropotan se autopropun la Dinamo

Pasa proasta prin care trec in ultima perioada, ii determina pe doi fosti jucatori din Aztefan cel Mare sa se gandeasca tot mai serios la o revenire la Dinamo, chiar daca asta ar insemna sa nu castige mai nimic pe plan financiar.

Dinamo nu se descurca deloc cu finantele, are nevoie de jucatori buni, dar n-ar plati foarte mult, sau, daca se poate, n-ar plati deloc. Pe de alta parte, doi fosti dinamovisti traverseaza perioade dificile in careiera, nu prea isi gasesc echipe si ar accepta si bani mai putini doar ca sa puna piciorul pe minge.

Adrian Ropotan si-a incheiat contractul cu Dinamo Moscova si cauta alte solutii in strainatate, dar se gandeste in acelasi timp si la clubul care l-a lansat in fotbalul mare. Daca nu va primi o propunere de la alte echipe, Ropotan se gandeste serios sa se intoarca la Dinamo, chiar daca asta ar insemna o reducere semnificativa a salariului cu care este obisnuit: "Astept sa vad daca se materializeaza ceva in strainatate. Daca nu, o sa joc doar pentru Dinamo in Romania, pentru ca eu sint dinamovist de mic. Astept o perioada, apoi vin cu mare placere daca nu se concretizeaza nimic. Eu as juca si gratis la Dinamo pentru ca nu pot intoarce spatele miinii care m-a hranit. Nici cind am mai evoluat in Aztefan cel Mare nu erau salariile foarte mari, dar am cinvingerea ca clubul va fi adus pe linia de plutire", a declarat fotbalistul.

Nicolae Mitea este un alt jucator care vrea sa se alature lotului dinamovist doar ca sa poata sa se antreneze. Mitea s-a autopropus la Dinamo si este dispus sa faca ambele stagii de pregatire de la Brasov si din Spania fara nicio pretentie financiara. Vrea doar sa demonstreze ce are de oferit pentru ca apoi oficialii dinamovisti sa decida daca il vor pastra sau nu.



Mitea si Ropotan se autopropun la Dinamo