Dinamo

Dorinel Munteanu isi critica fostii jucatori de la Dinamo: "Sa puna umarul la redresare"

Plecat in Rusia dupa doar cinci etape petrecute pe banca tehnica a lui Dinamo, Dorinel Munteanu nu ezita sa arunce sageTi catre Stefan cel Mare, desi a declarat recent ca nu vrea sa mai auda de fotbalul romanesc.

Dinamo ar trebui sa se concentreze la ce are de facut, tot ce s-a spus sunt niste aberaTii, numai minciuni. Cat am fost la Dinamo, chiar daca am fost incomod cu jucatorii, am facut ceea ce era de facut pentru fotbal. M-a deranjat ca, dupa meciul de la Iasi, nici nu iesisem bine din zona stadionului, ca jucatorii se si pusesera sa joace carTi. Ma asteptam sa se gandeasca si ei un pic la meci", a declarat Munteanu la Dolce Sport.

ReacTia fostului internaTional, in prezent antrenor la echipa rusa Mordavia Saransk, a venit dupa ce mai mulTi jucatori de la Dinamo s-au plans in pauza de iarna de condiTiile considerate prea dure de antrenament in perioada cat Dorinel Munteanu a antrenat echipa.

Munteanu a parasit formaTia din Stefan cel Mare dupa un mandat de doar 42 de zile in care a obTinut doua victorii in cinci meciuri.



Dorinel Munteanu isi critica fostii jucatori de la Dinamo: "Sa puna umarul la redresare"