Dinamo

Dinamo amenintata cu insolventa. Negoita cauta sprijin la Ion Tiriac

Ionut Negoita, unicul finantator al clubului Dinamo in prezent, a tras un semnal de alarma prin care anunta ca de unul singur nu mai poate conduce corabia alb-rosie.

Negoita spune ca ii este din ce in ce mai greu sa sustina financiar clubul din Stefan cel Mare si ca se afla in cautarea unui partener care sa investeasca alaturi de el la Dinamo.

In caz contrar, mai spune Negoita, clubul Dinamo risca sa ajunga in insolventa.

“Suntem un club, un club cu pretentii, iar eu caut solutii. Am facut tot ce am putut pana acum si incerc sa fac in continuare tot ce pot. Situatia este insa in continuare grava si mai avem probleme serioase de rezolvat. Am nevoie de un partener serios si sper sa nu ajungem in insolventa”, a declarat Negoita la Digi Sport.

Negoita a mai spus, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca l-a contactat deja pe Ion Tiriac, insa acesta i-a transmis ca nu este interesat sa investeasca intr-un club de fotbal. In aceste conditii pentru finantatorul dinamovist mai raman in picioare doua variante de posibili investitori din strainatate.

Dinamo a renuntat la jucatorii cu salarii mari si s-a concentrat in era lui Negoita, daca ii putem spune asa, pe promovarea tinerilor si pe o politica a salariilor mai degraba modeste.



Dinamo amenintata cu insolventa. Negoita cauta sprijin la Ion Tiriac