Echipa Nationala

Mutu spera sa revina cat mai repede la nationala

Atacantul formatiei Ajaccio, Adrian Mutu, spune ca prima parte a sezonului a fost buna pentru el, ca a avut nevoie la inceput de o perioada in care sa isi recapete forma si ca acum este mai bine si spera sa revina in echipa nationala.

"As spune ca prima parte a sezonului a fost buna pentru mine, avand in vedere faptul ca am venit in Corsica dupa cinci luni de inactivitate. In primele doua luni, am avut nevoie sa imi regasesc forma fizica. In prezent sunt mult mai bine. Am fost mai bun din decembrie. Sper si sa revin in echipa nationala. Sunt fericit in Corsica si vreau sa ajut echipa sa se mentina in primul esalon", a spus Mutu pentru publicatia franceza Le Parisien.

Intrebat daca mai este de actualitate ceea ce a spus la sosirea la Ajaccio, ca vrea sa inscrie mai multe goluri decat suedezul de la Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, Mutu a raspuns: "Glumeam! Nu era decat o gluma. Dar vad ca presa franceza a luat afirmatia mea in serios. Repet, nu acesta este obiectivul meu. Ibra joaca pentru PSG si eu pentru Ajaccio. Nu se poate face nicio comparatie intre cele doua echipe. Calitatea este mult mai mare la Paris. Obiectivul meu, de acum pana la finalul sezonului, este sa reusesc sa inscriu mai mult de zece goluri".

Mutu a raspuns afirmativ atunci cand a fost intrebat daca i-ar fi placut sa joace pentru echipa Paris Saint-Germain: "Da. Cum mi-ar fi placut sa joc si la Real Madrid sau la FC Barcelona. PSG nu este inca la nivelul acestor doua echipe, dar dupa cum evolueaza acest lucru se va intampla in cativa ani".



Mutu spera sa revina cat mai repede la nationala