Snooker

Romania ar putea organiza Campionatul European de snooker

Cu doar doua zile inaintea primului meci sustinut de Ronnie O'Sullivan in Romania, fanii snookerului de la noi din tara primesc o noua veste imbucuratoare.

Campionatul European, cea mai noua dintre competitiile din portofoliul World Snooker, ar urma sa se desfasoare in 2016 la Bucuresti, au afirmat surse apropiate organizatorilor.

Adrian Thiess, omul de afaceri care a facut posibila aducerea lui Ronnie O'Sullivan in Romania pentru cele trei meciuri demonstrative de la Bucuresti, a confirmat pentru Mediafax posibilitatea ca turneul sa fie organizat in tara noastra.

Daca evenimentul va prinde contur avem toate sansele de a-i vedea in Romania pe cei mai buni jucatori de snooker din Europa in meciuri oficiale, cu miza.

Campionatul European a fost rezervat pana acum doar jucatorilor amatori si era organizat de EBSA (European Billiard and Snooker Association) si a mai fost organizat de doua ori in Romania: in 2006 la Constanta, cu maltezul Alex Borg invingator si in 2010 la Bucuresti, cu belgianul Luca Brecel pe prima treapta a podiumului.



Romania ar putea organiza Campionatul European de snooker