Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor: Simona Halep isi cunoaste posibilele adversare din semifinale. Wozniacki sau Radwanska

Astazi se joaca trei partide la Turneul Campioanelor de tenis de la Singapore. Ultimele doua meciuri din Grupa Alba sunt Sharapova - Radwanska (de la 8:30), urmat dupa de Kvitova - Wozniacki. Cele doua partide vor fi live pe site-ul onlinesport.ro in paginad de mai jos. Ultimul meci al zilei este Simona Halep - Ana Ivanovic, live separat aici, de la 14:30. Situatia grupelor si tabloul final de la Turneul Campioanelor sunt aici.

FINAL Wozniacki - Kvitova 6-2, 6-3

[news-110265]

CALCULE: Sharapova este eliminata din competitie chiar daca a castigat meciul cu Radwanska. Nu mai are nicio sansa la primele doua locuri. Wozniacki a castigat Grupa Alba (3/0) si merge in semifinale de pe primul loc. Radwanska (1/2) a obtinut al doilea loc si va juca, cel mai probabil, cu Simona Halep daca aceasta castiga cel putin cinci game-uri in meciul cu Ana Ivanovic.

13:20 Minge de meci Wozniacki. Salveaza Kvitova cu o dreapta lunga returnata afara de daneza. A doua minge de meci nu mai este ratata si Wozniacki merge in semifinale de pe primul loc cu trei victorii din trei posibile.

13:17 Un nou break reusit de Wozniacki, iar daneza va servi pentru castigarea meciului si a Grupei Albe.

13:07 Trei game-uri la rand pentru Wozniacki dupa ce in primul set a avut o serie de cinci. Ramane de vazut cum reactioneaza Kvitova in fata acestei situatii. Pana acum jucatoarea din Cehia a gresit nepermis de mult pentru o pretendenta la un loc in semifinale.

13:04 Break recuperat de Wozniacki si cel putin pana in acest punct se respecta scenariul din primul set (2-2).

12:53 Kvitova incepe cu un break setul al doilea, break prin care intrerupe seria castigatoare a danezei.

12:46 Primul set ii revine danezei Caroline Wozniacki in 34 de minute. Kvitova a condus cu 2-1 dupa ce obtinuse un break, insa din acel moment au urmat cinci game-uri la rand obtinute de Wozniacki.

12:41 Minge de break ratata de Kvitova si Wozniacki se distanteaza la 5-2 dupa patru game-uri castigate la rand.

12:36 Kvitova isi pierde serviciul intr-un game in care a comis prima dubla greseala. La minge de break Wozniacki a avut un retur foarte lung, dupa care a inchis punctul cu o dreapta castigatoare. Nimic de facut din partea cehoaicei.

12:25 Un game cadou facut de Kvitova adversarei sale. Patru puncte gresite de campioana de la Wimbledon si scorul redevine egal (2-2).

12:21 Kvitova este prima care rupe echilibrul in acest meci. Cehoaica joaca foarte ofensiv totul pe cartea atacului.

12:12 Incepe meciul cu Wozniacki la serviciu.

12:05 Wozniacki si Kvitova patrund pe teren.

FINAL Sharapova - Radwanska 7-5, 6-7 (4-7), 6-2 (meci de peste trei ore)

[news-110262]

11:51 Sharapova se impune cu 6-2 in setul decisiv. O victorie de palmares pentru Maria, in timp ce Radwanska, chiar si in pofida infrangerii poloneza pastreaza sperante pentru semifinale.

11:15 Partida s-a reluat cu setul decisiv, unul care mai conteaza doar pentru Radwanska. 

11:06 Radwanska se impune in setul al doilea dupa o revenire formidabila si prin setul luat Mariei Sharapova o elimina practic pe Sharapova din competitie.

11:05 Trei mingi de set pentru Radwanska, ceea ce echivaleaza cu eliminarea Mariei Sharapova.

11:02 Sharapova scapa dreapta afara, iar Radwanska are din nou doua puncte in fata (4-2).

11:00 Dubla comisa de Sharapova, a patra in acest meci. Radwanska are 2-0 in tie-break. Dupa o ratare incredibila, Radwanska se redreseaza cu un punct castigator si revine la conducere (3-2).

10:57 Sharapova egaleaza la sase in al doilea si vom avea un tie-break electrizant dupa felul in care s-a jucat pana acum.

10:55 Incredibil. Din nou cu fileul Sharapova castiga un punct nesperat. Si in ce moment..la 15-30 pe propriul serviciu. Punctul care a urmat a fost unul cu adevarat fabulos. Un raliu interminabil castigat de Sharapova cu o lovitura in diagonala scurta a terenului doar de ea stiuta (40-30).

10:49 Doua ratari incredibile din partea Mariei Sharapova. Mai intai trimite o diagonala de putin afara, pentru ca la a doua minge, pe o urcare la fileu, sa trimita in plasa. Are si noroc rusoaica. La punctul imediat urmator, la minge de game pentru Agniedzka, Sharapova castiga un punct ajutata de banda fileului. Greseste insa din nou prea usor si sunt cinci (5) game-uri la rand castigate de Radwanska. Poloneza trece la conducere, cu 6-5.

10:46 Trei sanse de break pentru Radwanska, trei sanse de 5-5 in setul al doilea. Si break-ul se produce dupa o minge lunga trimisa de Radwanska in apropierea coltului terenului, minge pe care Sharapova a trimis-o in afara terenului (5-5).

10:41 Radwanska revine de la 1-5 in acest set secund si pune o uriasa presiune pe Sharapova. Aceasta va servi din nou pentru inchiderea meciului la 5-4.

10:36 Un break este recuperat de Radwanska. Poloneza ramane in meci si se poate apropia la un singur game de Sharapova. Meciul capata accente dramatice.

10:25 Radwanska trimite afara si este minge de meci pentru Sharapova. Rusoaica trimite putin afara, iar Radwanska supravietuieste pentru moment. Sharapova va servi pentru inchiderea meciului.

10:22 Minge de break salvata de Sharapova si aceasta se apropie la un game de victorie. Conduce cu 5-1, iar Radwanska serveste pentru a ramane in meci.

10:13 Radwanska este cu spatele la zid si la 0-4 in al doilea set nu mai are foarte multe optiuni decat sa iasa la joc. Un game al supravietuirii obtinut de poloneza. Sharapova conduce cu 4-1 si urmeaza la serviciu.

9:59 Pe serva sa, Sharapova pierde cea mai lunga din meci avand avantaj. La aceasta minge, din cauza efortului Sharapova nici nu a mai avut forta sa tipe, emitand un fel de piuituri. Sharapova isi face in cele din urma serva si se distanteaza la 2-0.

9:51 Sharapova incepe setul 2 cu un break. 1-0.

9:38 Sharapova este lac de transpiratie, un set foarte extenuant. Cum va fi tot meciul? Are deja 40-0, va reusi acum sa inchida? Se joaca de o ora. Si castiga Sharapova primul set cu un lob in forta. Are 1-0 la seturi. Pentru ca a pierdut primul set, acum Radwanska poate pierde calificarea si daca va castiga meciul in trei seturi.

9:38 Radwanska la serviciu, fiecare schimb de mingi aproape se duce la peste 10 schimburi. Este un meci foarte dur. Radwanska returneaza de cateva ori la fiecare punct ca un robot, ghemuita. Ce minge castiga Radwanska, aflata in dificultate, recuperand o minge de break din cele doua. Sharapova o castiga insa pe urmatoarea si reuseste din nou break, urmand sa serveasca din nou pentru set.

9:34 Se lupta pe serva ei Sharapova sa ia setul, e 30 egal sa vedem ce va face. Salveaza o minge de break Sharapova cu un retur pe linie, dupa o minge din tusa in tusa. In fileu Sharapova, din nou minge de break Radwanska. O minge lunga, din nou fileu, iar Radwanska reuseste si ea rebreak. 5-5.

9:25 Sharapova reuseste un break si va servi pentru set, conduce cu 5-4.

9:20 La scorul de 4-3 pentru Radwanska, Sharapova serveste si se tine disperat sa castige game-ul, ceea ce reuseste pana la urma. "Come on!", urla Sharapova. A revenit de la 15-40. Urletul Sharapovei nu mai este unul ascutit, ci un gajait de animal ranit, inrait la fiecare lovitura.

8:56 Al treilea game, al treilea break din joc. 2-1 pentru Sharapova, apoi din nou rebreak Radwanska.

8:46 Sharapova incepe cu un break, dar Radwanska reuseste rebreak.

8:41 Incepe meciul.

8:37 Cel mai simplu, Sharapova trebuie sa o bata in doua seturi pe Radwanska, iar Wozniacki sa o bata la randul ei in doua seturi pe Kvitova, pentru ca rusoaica sa se califice.

8:34 Buna dimineata si bun gasit pentru o noua zi de tenis, care va culmina cu meciul Halep - Ivanovic. Acum pe teren la incalzire se afla Maria Sharapova si Agnieszka Radwanska, in penultimul meci din Grupa A. Sharapova trebuie sa castige daca vrea sa mai intre in calculele de calificare. Daca pierde, este eliminata, iar Radwanska spera ea sa acceada in semifinale.

Cele doua partide vor elucida situatia Grupei Albe, din care Simona Halep isi va cunoaste adversara din semifinale. Cel mai probabil, Halep va juca impotriva ocupanetei locului 2 din Grupa Alba.

Halep are posibilitatea sa decida pe ce loc sa incheie Grupa Rosie, in functie de ce adversara va dori sa intalneasca in semifinale: locul 1 sau locul 2 din Grupa Alba.

Simona Halep este deja calificata in semifinale, urmand ca vineri sa afle de pe ce loc va pleca din Grupa Rosie, pe care momentan o conduce.

[news-110243]



Turneul Campioanelor: Simona Halep isi cunoaste posibilele adversare din semifinale. Wozniacki sau Radwanska