Tenis

Sorana Cirstea eliminata in primul tur la Miami Open

La doar al treilea sau meci in 2015, Sorana Cirstea a pierdut, miercuri, in turul inaugural la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory, dotat cu premii totale in valoare de 5.38 milioane de dolari.

Cirstea, beneficiara a unui wild card, a fost invinsa in doua seturi, cu 7-5, 6-4, dupa o ora si 42 de minute de joc.

In ambele seturi jucatoarea noastra a revenit dupa ce fusese condusa, dar in final nu a reusit sa intoarca meciul in favoarea sa.

Sorana a revenit la 5-5 in primul set, dupa ce McHale a avut serviciul la 5-3, insa a cedat un break cand servea pentru intrarea in tie-break.

Americanca a condus cu 4-1 in setul al doilea, dar Cirstea a revenit din nou si a egalat scorul dupa opt game-uri, numai pentru a-si pierde din nou serviciul si a ceda meciul.

Cirstea a mai jucat in acest an la Australian Open, fiind invinsa in primul tur de Alexandra Panova si la un turneu ITF la Midland in Michigan, unde a fost invinsa de o anonima pe nume Jessica Pegula.

Ultimul succes obtinut de Cirstea in circuitul WTA dateaza din luna octombrie, cand a invins-o pe Andrea Hlavackova in optimi la Tianjin, oprindu-se apoi in sferturi de finala.



Sorana Cirstea eliminata in primul tur la Miami Open