Tenis

Simona Halep, nominalizata pentru titlul de jucatoarea lunii februarie

WTA a anuntat lista sportivelor propuse pentru trofeul acordat celei mai valoroase jucatoare in recent incheiata luna februarie.

Printre nominalizate o regasim si pe Simona Halep, jucatoare care a obtinut titlul in prestigiosul si puternicul turneu de la Dubai, unde in finala a invins-o pe Karolina Pliskova din Cehia.

O alta cehoaica ii face concurenta Simonei Halep. Este vorba de Lucie Safarova, cea care s-a impus la Doha, calcandu-i practic pe urme lui Halep dupa titlul acesteia din 2014.

A treia jucatoare nominalizata este Andrea Petkovic din Germania, jucatoare care a obtinut titlul la Anvers fara insa a disputa finala programata contra Carlei Suarez Navarro din Spania. Aceasta a abandonat din cauza unor probleme de sanatate.

In alta ordine de idei, Halep mai este nominalizata si pentru lovitura lunii februarie pentru o reusita din meciul cu Daniela Hantuchova de la Dubai.

Votul pentru cele doua categorii este deschis pe site-ul oficial WTA pana joi, urmand ca vineri sa fie anuntate rezultatele.



Simona Halep, nominalizata pentru titlul de jucatoarea lunii februarie