Tenis

Serena Williams revine pe teren dupa “ameteala” de la Wimbledon si explica ce s-a intamplat

Lidera mondiala Serena Williams joaca in aceasta saptamana la Stanford, primul turneu important pe suprafata dura din circuitul american care pregateste ultimul Grand Slam de la US Open.

Williams nu a mai jucat de la Wimbledon, unde a fost eliminata in primul tur la simplu si a avut o prestatie care a lasat loc de multe comentarii la dublu.

Oficial s-a spus la vremea respectiva, daca este sa-i citam pe cei de la site-ul oficial WTA, ca Serena a avut probleme cu un virus. Neoficial se pare ca jucatoarea americana a intrat pe teren ametita de aburii alcoolului.

[news-107975]

Cert este ca dupa acel episod Serena s-a relaxat cu prietenii la malul Adriaticii intr-o localitate croata cu un nume licentios pentru noi romanii, iar acum este gata sa o ia de la capat pe terenul de tenis.

“Mi-am invatat lectia, iar data viitoare cand ma voi simti rau nu voi mai intra pe teren. Insa niciodata nu vreau sa dezamagesc oamenii si sa-mi abandonez sora sau fanii”, a spus Serena.

[news-108330]

Lidera mondiala explica momentul de ameteala care a facut-o sa para ridicola la ultima sa aparitie pe terenul de la Wimbledon.

“Am fost foarte speriata cand am realizat cum s-a vazut din exterior. Nu am mancat si nu am baut nimic. Am avut ameteli. A fost teribil”, a mai spus Serena.

Jucatoarea antrenata de Patrick Mouratoglu este principala favorita la Stanford si da asigurari ca se simte foarte bine inaintea revenirii. Aceasta va juca in primul meci contra cehoaicei Karolina Pliskova, 22 ani, si numarul 45 mondial.



Serena Williams revine pe teren dupa “ameteala” de la Wimbledon si explica ce s-a intamplat