Liga 1

Sumudica isi aduce jucatorii cu picioarele pe pamant

Antrenorul echipei FC Brasov, Marius Sumudica, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, ca jucatorii sai nu trebuie sa traiasca din amintirea victoriei obtinute în fata formatiei Steaua în sezonul trecut, precizând ca meciul de sâmbata trebuie tratat cu seriozitate maxima.
"Nu ma intereseaza ce a facut Steaua etapa trecuta, eu voi pregati la fel meciul cu ei, le-am si spus baietilor ca în astfel de jocuri, cu echipe mari, îsi demonstrezi practic valoarea ca jucator.

"Va fi un joc extrem de dificil, pentru ca Steaua vine dupa un esec la Piatra Neamt si va fi foarte motivata, însa, pe de alta parte si noi vom merge cu gândul de a scoate un rezultat bun si ne vom lupta pentru acest lucru. Steaua ramâne Steaua, indiferent de perioadele pe care le traverseaza, si trebuie sa dai totul într-un meci cu ei. Este nevoie de determinare maxima si cum am mai spus, sa nu mai traim din amintiri, acel 3-0 a fost, acum este un alt joc si trebuie sa îl tratam cu maxima seriozitate", declarat Marius Sumudica.

Echipa FC Brasov a învins, la 6 martie, cu scorul de 3-0, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, formatia Steaua, într-o partida contând pentru etapa a 20-a a Ligii I, editia 2010-2011.

Sumudica a lipsit miercuri si joi de la antrenamentele echipei sale din cauza unei toxiinfectii alimentare. "Îmi pare tare rau ca nu am putut fi alaturi de baieti, însa de ieri (n.r. miercuri) am mers la medic la Bucuresti, iar diagnosticul a fost de toxiinfectie alimentara.

"Nici acum nu ma simt prea bine, am avut febra destul de mare, dar mîiine (n.r. - vineri) cu siguranta voi fi la antrenamentul baietilor. Am încredere în ei ca s-au pregatit asa cum trebuie si în aceste doua zile în care nu le-am fost alaturi, sunt cu totii profesionisti si cu siguranta s-au comportat ca atare", a adaugat Sumudica.

Formatia FC Brasov întâlneste, sâmbata, de la ora 20.00, în deplasare, echipa Steaua, într-o partida din cadrul etapei a 15-a a Ligii I.

Mediafax


Sumudica isi aduce jucatorii cu picioarele pe pamant