Tenis

GAME cu GAME Simona Halep - Svetlana Kuznetsova in sferturi la Montreal

Simona Halep a jucat vineri seara, live text pe onlinesport.ro de la ora 19:30, cu Svetlana Kuznetsova pentru un loc in semifinalele turneului de la Montreal dotat cu premii totale in valoare de 2.7 milioane de dolari.

FINAL Halep - Kuznetsova 3-6, 6-1, 6-1

SET 3 (6-1) Halep castiga meciul dupa o revenire formidabila si se califica in semifinalele de la Montreal. Va juca impotriva invingatoarei dintre Angelique Kerber si Daria Kasatkina.

SET 3 (5-1) Dupa sapte game-uri la rand castigate de Halep vine si primul joc in dreptul Svetlanei. Halep va servi pentru calificarea in semifinale.

SET 3 (5-0) Halep isi castiga game-ul de serviciu si defileaza spre calificarea in semifinale. Un singur game din ultimele 12 pentru Kunetsova.

SET 3 (4-0) Halep pune al doilea break pe tabela cu un forehand castigator in lung de linie din alergare. Simona a ajuns incredibil o scurta a adversarei si este aplaudata la scena deschisa.

SET 3 (3-0) Simona o alearga formidabil pe Kuznetsova si castiga un game complicat. Rusoaica a pus presiune la 30-30.

SET 3 (2-0) Break la zero reusit de Halep. Doar un singur game din ultimele 9 pentru Kuznetsova.

20:55 Kuznetsova revine dupa o pauza de vestiar si incepe setul decisiv cu Halep la serviciu.

SET 2 (6-1) Halep inchide setul cu un break la zero si este pe val in aceste momente. Avem set decisiv, iar Halep este jucatoarea in controlul partidei.

SET 2 (5-1) Greseste tot mai mult rusoaica, iar Halep este acolo sa profite de fiecare minge. Un singur game o mai desparte pe Halep de trimiterea meciului in decisiv. Halep arata mult mai bine fizic.

SET 2 (4-1) Rusoaica pune primul ei game pe tabela in acest set dominat autoritar de Halep. Un game inchis cu serviciu as.

SET 2 (3-0) Kuznetsova face dubla greseala la minge de break si Halep pune stapanire pe meci.

SET 2 (2-0) Halep serveste primul sau as la 30-30, iar apoi profita de un retur afara trimis de Kuznetsova pe al doilea serviciu moale al Simonei.

SET 2 (1-0) Break reusit de Halep in debutul setului al doilea. Kuznetsova da semne de oboseala dupa mai multe sprinturi sustinute in spatele terenului.

SET 1 (3-6) Kuznetsova inchide setul cu o minge pe linie obtinuta in urma verificarii cu hawk eye. Initial fusese data afara de arbitrul de linie, dar rusoaica s-a dovedit inspirata sa solicite challenge.

SET 1 (3-5) Halep profita de prima minge de break din acest meci si pune presiune pe Kuznetsova. Rusoaica a trimis cu reverul in afara terenului dupa un raliu.

SET 1 (1-4) Halep salveaza o minge de break si pune primul sau game pe tabela. Un game de moral care s-ar putea dovedi important in economia setului. Raman doua break-uri diferenta.

SET 1 (0-4) Un game in care Kuznetsova s-a folosit excelent de prima minge. A avut 40-0, Halep a recuperat doua puncte primind aplauze chiar de la adversara dupa un forehand castigator in diagonala, dar in cele din urma serviciu a inclinat balanta.

SET 1 (0-3) Dubla greseala comisa de Halep la minge de break si aceasta il cheama la sfaturi pe Darren Cahill. Acesta o sfatuieste sa se foloseasca de vant si sa o impinga pe Svetlana cat mai mult in spatele terenului.

SET 1 (0-2) Halep revine de la 40-15 pe serviciul advers si are minge de break, pe care insa Kuznetsova o anuleaza dupa un schimb controlat de rusoaica. Halep trimite in fileu un rever dupa o minge joasa jucata cu slice-ul de Kuznetsova.

SET 1 (0-1) Break reusit de Kuznetsova dupa un prim game de cinci minute. Halep a avut minte de 1-0, dar rusoaica a fost mai agresiva si in final a contabilizat doua mingi la rand scapate afara de Simona.

19:41 Incepe meciul cu Halep la serviciu. Kuznetsova scapa reverul in afara terenului, dar vine imediat si o eroare nefortata din partea Simonei.

19:35 Cele doua jucatoare au iesit la incalzire. Cer variabil si conditii ideale pentru tenis la Montreal.

Scorul intalnirilor directe este egal, 3-3, dupa ce in acest an Kuznetsova a invins-o pe Halep in semifinale la Sydney, cu 7-6, 4-6, 6-3.

Rusoaica conduce la meciuri castigate pe hard, scor 2-1. Ultima oara Halep s-a impus la Roland Garros 2014 intr-un meci din sferturi, cu 6-2, 6-2.

Ambele jucatoare au ajuns in sferturi fara set pierdut dupa ce au disputat cate doua meciuri. Kuznetsova a trecut de Alla Kudryavtseva si de Petra Kvitova, in timp ce Halep le-a depasit pe Daria Gavrilova si Karolina Pliskova.

Meciul Halep - Kuznetsova este live text in aceasta pagina dupa ora 19:30.



GAME cu GAME Simona Halep - Svetlana Kuznetsova in sferturi la Montreal