Tenis

GAME cu GAME Simona Halep-Kiki Bertens in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep a jucat sambata dupa ora 15:00 live text in aceasta pagina contra lui Kiki Bertens din Olanda pentru un loc in optimile de finala la Wimbledon.

FINAL Halep - Bertens 6-4, 6-3

SET 2 (6-3) Halep revine de la 0-30, salveaza o minge de break si castiga meciul in stil de mare jucatoare. Prin acest succes si-a asigurat prezenta in saptamana a doua de la Wimbledon.

SET 2 (5-2) Game la zero reusit de Halep pe propriul serviciu. Incantator joc din partea Simonei. Mai are nevoie de un singur game pentru accederea in optimi.

SET 2 (4-1) Halep mentine diferenta de un break si ramane solida pe propriul serviciu. Nu-i lasa prea multe sanse lui Bertens.

SET 2 (3-1) Bertens pune primul ei game pe tabela de la 4-4 in primul set. Au fost cinci game-uri la rand obtinute de Halep si nu mult a lipsit ca seria sa se extinda la sase. Condusa cu 30-15, jucatoarea noastra a intors si a avut minge de break la 40-30, anulata in cele din urma de olandeza cotata cu sansa a 26-a la Wimbledon.

SET 2 (3-0) Al doilea game consecutiv obtinut la zero de Halep pe propriul serviciu. Meciul este la discretia jucatoarei noastre care trebuie doar sa-si castige serviciul pentru a castiga.

SET 2 (2-0) Bertens este la pamant dupa pierderea primului set, iar Halep profita si mai pune un break pe tabela. Poate fi momentul desprinderii spre optimile de finala.

SET 2 (1-0) Halep profita de momentul bun si incepe setul secund cu un game la zero.

SET 1 (6-4) Break si set pentru Halep dupa 39 de minute de la primul serviciu. Au fost trei lovituri de forehand senzationale reusite de Simona in acest game.

SET 1 (5-4) Un game foarte important adjudecat de Halep. Jucatoarea noastra revine la conducere intr-un moment in care Bertens era pe val.

SET 1 (4-4) Egalitate dupa opt game-uri, Bertens reusind sa castige doua game-uri la rand. A avut 40-0 in ultimul game, cu Halep recuperand doua puncte. Nu a fost suficient pentru a trimite jocul in prelungiri.

SET 1 (4-3) Bertens isi ia rapid break-ul inapoi, iar Halep rateaza o buna oportunitate de a se apropia la un singur game de castigarea primului set.

SET 1 (4-2) Break Halep. Al doilea in acest meci si poate fi momentul decisiv pentru adjudecarea primului set.

SET 1 (3-2) Game la mare lupta adjudecat de Halep pe propriul serviciu. Bertens a tinut aproape pana la 30-30. La meci, printre numeroasele celebritati, asista si fostul international englez David Beckham.

SET 1 (2-2) Bertens restabileste egalitatea dupa cel mai disputat game de pana acum al meciului.

SET 1 (2-1) Halep trece in premiera la conducere dupa un game solid pe propriul serviciu. A avut la un moment dat 40-0 si a cedat un singur punct adversarei.

SET 1 (1-1) Re-break rapid reusit de Halep. Jucatoarea noastra profita de prima sansa de game pe serviciul advers.

SET 1 (0-1) Bertens incepe meciul cu break. A avut 40-0 pe serviciul lui Halep, jucatoarea noastra a anulat doua sanse din cele trei, dar in cele din urma si-a pierdut serviciul.

15:24 A inceput meciul cu Bertens la serviciu.

15:20 Jucatoarele au iesit la incalzire pe terenul central de la All England Tennis & Crocket Club.

UPDATE: Conform noului program anuntat de organizatori, meciul Halep-Bertens se va juca pe terenul central care dispune de acoperis retractabil. Meciul va incepe la ora 15:00.

UPDATE: In cele din urma meciul dintre Halep si Bertens a fost reprogramat pentru sambata, dupa ora 15:00. Tot sambata va fi reluat si meciul dintre Monica Niculescu si Timea Bacsinszky de la scorul de 6-4, 2-6, 1-0, undeva in jurul orelor 13:00 cel mai probabil.

UPDATE: In conditiile in care ploaia a dat din nou peste cap programul organizatorilor, meciul Simonei Halep ar putea incepe undeva dupa ora 21 sau ar putea fi chiar reprogramat pentru sambata. Meciurile vor fi reluate la ora 16:45, iar primul meci de pe terenul doi este cel dintre Nick Kyrgios si Dustin Brown. Alte trei meciuri in afara acestuia mai sunt in program inainte de disputa Halep-Bertens.

Cotele meciului sunt oferite de Fortuna

apasa aici pentru toate cotele din tenis de azi

HALEP

BERTENS

1,38

2,90

Meciul celor doua este programat la finalul zilei pe terenul numarul 2, dupa partidele Nick Kyrgios-Dustin Brown, Petra Kvitova-Ekaterina Makarova si Andrey Kuznetsov-Kei Nishikori.

Halep si Bertens s-au mai intalnit de doua ori pana acum, iar scorul este egal (1-1). Ambele meciuri au fost decise in doua seturi. Halep a invins-o pe Bertens pe hard la Torhout (2010), iar olandeza s-a revansat doi ani mai tarziu pe zgura de la Fes.

Ambele jucatoare au ajuns in turul 3 la Wimbledon fara sa piarda vreun set. Bertens le-a invins pe Jelena Ostapenko si pe Mona Barthel, in timp ce Halep a trecut de Anna-Karolina Schmiedlova si de Francesca Schiavone.

Fortuna ofera o cota de 2.00 pentru o victorie in doua seturi a Simonei Halep in meciul cu Kiki Bertens.



GAME cu GAME Simona Halep-Kiki Bertens in turul 3 la Wimbledon