Tenis

GAME CU GAME Simona Halep - Garbine Muguruza la Wuhan

Onlinesport.ro a transmis marti dimineata debutul Simonei Halep la turneul de la Wuhan (China) contra ibericei Garbine Muguruza.

FINAL Simona Halep - Garbine Muguruza 6-2, 2-6, 3-6

[news-109566]

SET 3, 3-6 Halep salveaza o minge de meci pe propriul serviciu, dar la a doua nu mai are ce face si meciul se incheie dupa aproape doua ore.

SET 3, 3-5 Muguruza se apropie la un game de castigarea meciului.

STATISTICA: In fiecare dintre cele trei seturi Muguruza a izbutit peste 10 puncte direct castigatoare. Halep doar in primul set a avut 8 astfel de mingi, cele mai multe din meci.

SET 3, 3-4 Atac nehotarat al Simonei Halep, surprinza de un lob in teren al adversarei. Urmeaza o minge prea scurta si Muguruza trece din nou la conducere cu un break avantaj.

SET 3, 3-2 Halep revine la conducere, in timp ce Muguruza are din nou nevoie de interventia antrenorului ei: "Nu esti convinsa cand ataci mingea si vei pierde daca nu esti hotarata".

SET 3, 2-2 Este si norocoasa aceasta Muguruza. Dupa un retur scurt la minge de break castiga un punct cu ajutorul fileului. Halep se agata si reuseste break-ul. Nu o lasa pe Muguruza sa ia avans.

SET 3, 1-2 Muguruza produce din nou break-ul mentinand acelasi joc agresiv si sufocant din setul al doilea. Halep are in continuare probleme la primul serviciu.

SET 3, 1-0 Game extrem de important pentru economia partidei. Halep a salvat doua mingi de break inainte de a trece in avantaj.

STATISTICA: Procentajul la prima minge a scazut pentru Halep la 33 de procente in actul al doilea, in care jucatoarea noastra a comis 15 erori nefortate.

7:28 Halep incepe decisivul la serviciu.

SET 2, 2-6 Egalitate peste tot dupa ce Muguruza castiga actul secund cu acelasi scor avut de Halep in primul set. Vom avea asadar set decisiv.

SET 2, 2-5 Jocul Simonei sufera o noua fractura. In loc de 3-4 tabela arata 2-5 la capatul unui nou break dupa o dubla eroare a Simonei. A cincea in acest meci cu multe oscilatii.

SET 2, 2-4 Primul dintre cele doua break-uri este recuperat. Un game de moral pentru Halep.

SET 2, 1-4 Halep reactioneaza in acest set al doilea si obtine primul sau game. Ramane calma Simona in conditiile in care nimic nu este pierdut inca in acest set.

SET 2, 0-4 Un game in care Halep a revenit de la 0-40 si a avut minge de break. Muguruza s-a impus pana la urma distantandu-se la patru lungimi. Dupa numarul de game-uri castigate de ambele jucatoare meciul sta in echilibru.

SET 2, 0-3 Se inmultesc erorile nefortate in dreptul Simonei Halep. Al doilea break obtinut de Muguruza pe o astfel de minge facuta cadou de Halep.

SET 2, 0-2 Muguruza dubleaza break-ul obtinut anterior cu un serviciu as chiar pe linie.

SET 2, 0-1 Halep pierde pe propriul serviciu si Muguruza trece in premiera la conducere.

STATISTICA: Procentajul lui Halep la primul serviciu a fost de 48%, in timp ce Muguruza a servit cu prima minge in proportie de 71%.

6:48 Serveste Halep in debutul setului al doilea.

SET 1, 6-2 Simona Halep castiga primul set in urma unui al doilea break, iar Muguruza solicita antrenorului ei sa coboare din tribuna. A fost un prim set decis in 35 de minute.

SET 1, 5-2 Dubla greseala comisa de Halep la minge de game. Este a doua dubla in acest meci si tot la 40-30. In cele din urma Halep isi castiga game-ul de serviciu si se apropie la un singur joc de castigarea primului set.

SET 1, 4-2 Dincolo de avantajul pe care l-a luat pe tabela inca din debut, Halep arata determinarea din zilele ei bune. Are deplasare in teren si pune probleme adversarei sale aproape la orice minge. Sansa de dublu break, anulata insa cu serviciul de Muguruza. Trei puncte la rand reusite de iberica si aceasta ramane in acest prim set.

SET 1, 4-1 Este primul game pe propriul serviciu in care Halep nu are emotii si reface rapid diferenta de trei lungimi. Halep pastreaza avansul de un break si pana acum controleaza cu inteligenta jocul.

SET 1, 3-1 Iberica modifica tabela in dreptul ei pentru prima data in acest meci. La ultima minge, una cazuta pe linie, arbitrul de margine din partea de teren a lui Halep a strigat total eronat out. Centralul intervine si corecteaza decizia in urma reluarii oficiale.

SET 1, 3-0 Muguruza forteaza in tentativa de a-si break-ul inapoi. A avut chiar minge de a castiga pe serviciul lui Halep, dar jucatoarea noastra isi face in cele din urma serviciului si profita de un rever trimis afara de iberica.

SET 1, 2-0 Halep obtine break-ul dupa ce revine de la 15-40 pe serviciul adversarei. Muguruza este o jucatoare de asemenea de atac, care risca totul pe mingea decisiva.

SET 1, 1-0 Un prim game al meciului dificil pentru Halep, la avantaje. Un game in care a servit un as si in care a avut 40-15, inainte de a se vedea egalata. Halep a comis si o dubla eroare.

6:10 Incepe meciul cu Halep la serviciu.

6:07 Acesta este primul meci din cele patru programate pe arena centrala.

6:06 Cele doua echipe au iesit la incalzire. Vreme insorita la Wuhan si 26 de grade Celsius temperatura.

Halep este cap de serie numarul 2 si a avut primul tur liber.

Ea participa la Wuhan pentru prima oara dupa o luna de pauza. Ultimul turneu la care a jucat a fost US Open, la final lunii august, acolo unde a fost eliminat prematur.

Halep ar putea pierde locul 2 mondial la capatul turneului din China, daca nu se va califica in sferturile de finala si daca Maria Sharapova o sa acceada in finala.

[news-109557]



GAME CU GAME Simona Halep - Garbine Muguruza la Wuhan