Tenis

Darren Cahill a venit in Romania pentru a incepe antrenamentele cu Simona Halep

Noul atrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a venit in Romania pentru a incepe alaturi de Simona Halep pregatirea pentru debutul in noul sezon.

Cahill si Halep se vor pregati pana in jurul Sarbatorilor de Craciun, in Romania, a anuntat luni seara Protv.

Este un semn ca Halep asteapta noul sezon cu mare seriozitate, dorind sa aiba un an cu niste rezultate maxime. Cahill este cel mai bun antrenor pe care l-a avut pana acum de-a lungul carierei, australianul fiind un tehnician cu multa experienta si cu care jucatoarea din Romania pare sa se inteleaga foarte bine.

Nu este clar la acest moment daca Halep va intra in turnee din ianuarie, in Australia sau daca va participa intre 2 si 20 decembrie in cadrul unor turnee de tip Premier Tennis League. Turneele Premier Tennis League se desfasoara intre cinci echipe de jucatori de tenis care joaca in cinci seturi la simplu (feminin si masculin), dublu mixt, dublu masculin si legende la simplu in sistem grupa pentru calificarea in finala.  International Premier Tennis League are cinci etape care se desfasoara in cinci tari: Japonia, Filipine, India, Emiratele Arabe Unite si Singapore.

Prima tinta a sportivei din Romania, in 2016, este Australian Open care are loc intre 18 si 31 ianuarie. Ea a reusit in 2014 si 2015 sa se califice in sferturile de finala de la Melbourne. 

Anul trecut, in 2016, Halep a inceput sezonul la Shenzhen, in China, pe care l-a si castigat, iar al doilea turneu al anului a fost Australian Open. In 2016, sezonul va incepe tot la Shenzen, pe 4 ianuarie. 



Darren Cahill a venit in Romania pentru a incepe antrenamentele cu Simona Halep