Liga 1

Update: Porumboiu: "Nu-l fortez pe Wesley sa plece"

Adrian Porumboiu sustine ca nu il forteaza pe brazilianul Wesley sa plece la Steaua, asa cum a reiesit dintr-o declaratie pe care a acordat-o marti dimineata.
UPDATE: "Toate contractele au acea clauza de performanta stipulata in contract. Cand esti la mijlocul clasamentului, ai o penalitate de 30% din contract. Daca faci performanta, ai bonusuri stipulate in contract. Nu il fortez pe Wesley sa plece la Steaua, poate sa ramana la Vaslui", a precizat Adrian Porumboiu.


Wesley nu accepta un salariu mai mic decat cel pe care il are la Vaslui, iar Adrian Porumboiu il anunta pe brazilian ca, daca nu va pleca la Steaua, risca o diminuare salariala considerabila.

"Eu m-am inteles cu Gigi pentru Wesley. Mai ramane sa vrea si jucatorul sa mearga acolo. Eu as zice sa nu se mai alinte atat si sa se duca la Steaua, daca e dorit acolo. A zis ca nu vrea sa plece pe bani mai putini? Treaba lui, nu pot sa il oblig, dar trebuie sa stie ca la Vaslui urmeaza sa aiba parte de o diminuare a salariului daca va ramane", a spus Porumboiu conform sportro.

"E vorba despre o clauza pe care o au toti jucatorii in contracte. Nu pot sa dau aceleasi salarii pentru locul 7. Peste tot in lume se plateste performanta", a mai spus Porumboiu.

Adrian Porumboiu a batut palma cu Gigi Becali pentru transferul lui Wesley la Steaua in schimbul sumei de 1 milion de euro.

Deocamdata, stelistii nu au reusit sa ia legatura cu Wesley, aflat in tara sa natala in vacanta. Stelistii ii ofera lui Wesley 380 de mii de euro pe un an si jumatate, suma pe care brazilianul o castiga in doar un an la Vaslui.

Onlinesport


Update: Porumboiu: "Nu-l fortez pe Wesley sa plece"