Tenis

Djokovic a testat zgura albastra: "Mingea sare putin diferit"

Liderul mondial Novak Djokovic a testat, joi, pentru prima data zgura albastra pe care se va desfasura turneul ATP Masters 1000 de la Madrid, dar a refuzat sa faca prea multe comentarii.
"Am câteva impresii, dar cred ca mai am nevoie de o zi sau doua pentru a-mi exprima o opinie clara cu privire la aceasta suprafata si la ce simt când evoluez pe ea.

"Pentru moment, am impresia ca mingea sare un pic diferit, mai ales la lovitura 'slice', la care mingea ramâne foarte jos. Însa mai este ceva timp pâna la primul meu meci aici, asa ca vom vedea", a declarat Djokovic.

Spre deosebire de Djokovic care s-a aratat inca de la inceput sceptic in ceea ce priveste folosirea zgurii albastre si chiar s-a numarat printre criticii acesteiea, Sorana Cirstea considera ca inovatia propusa de Ion Tiriac la Madrid reprezinta un pas inainte pentru tenis.

"Eu sunt în favorea zgurii albastre. Mi se pare un mare pas înainte, o modalitatea de a îmbunatati acest sport, de a creste si împinge limitele noastre spre progres", a scris Cîrstea pe contul sau de Twitter.

Turneul de la Madrid va debuta in 6 mai.

Onlinesport


Djokovic a testat zgura albastra: "Mingea sare putin diferit"