Tenis

Copil s-a calificat in optimi la Brasov Challenger

Jucatorul Marius Copil s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului Brasov Challenger, dotat cu premii totale in valoare de 30.000 de euro.
Copil a trecut in turul intai de Victor Anagnastopol, cu 2-6, 7-6 (5), 6-2, urmand a juca pentru un loc in sferturi cu invingatorul disputei dintre Eric Prodon (Franta) si Laurentiu Gavrila (Romania).

In afara meciului propriu-zis de pe terenul de tenis, Copil si Anagnastopol isi disputa de la distanta ultimul wild card pe care organizatorii il vor acorda organizatorii Openului de la Bucuresti, turneu care va debuta pe 20 septembrie la Arenele BNR.

Alti doi jucatori romani au intrat miercuri in competitia de la Brasov, Petru Alexandru Luncanu si Andrei Mlendea parasind intrecerea.

Luncanu a cedat in trei seturi in fata cehului Pavol Cervenak, scor 7-6 (4), 2-6, 6-4, in timp ce Mlendea a pierdut in doua seturi incheiate la trei in fata austriacului Andreas Haider Maurer.

Clasat pe locul 214 mondial, Haider Maurer a trecut in acest an de calificari la US Open, fiind invins in turul intai de suedezul Robin Soderling dupa un meci de cinci seturi.

In alte doua partide s-au inregistrat urmatoarele rezultate:

Ivo Klec - Florian Reynet 6-3, 6-4

Jurgen Zop - Philipp Oswald 7-6(8), 7-6(4)

Onlinesport: Dumitru Stircu


Copil s-a calificat in optimi la Brasov Challenger