Tenis

Fratele lui Ilie Nastase: "Daca fratele meu e dobitoc, atunci asa o sa moara, dobitoc"

Fratele lui Ilie Nastase, Costica Nastase, il critica pe fostul mare sportiv pentru intentia de a diviorta. El nu o iarta nici pe sotia acestuia, Amalia, despre care spune ca i-a vrut doar banii. Costica spune, insa, ca este posibila si o impacare intre cei doi, desi sotii Nastase au trimis de comun acord pentru editia de vineri a ziarului CanCan, un comunicat de presa in care anuntau ca se despart.

PDaca fratele meu e dobitoc, atunci asa o sa moara, dobitoc. Mi-am dat seama ca lucrurile nu mergeau prea bine între ei înca de la Craciunul trecut, când m-au invitat la masa. Nu s-au certat de fata cu mine, dar era clar ca ceva s-a întâmplat. Atmosfera a fost apasatoare”, a declarat Costica Nastase pentru ziarul Libertatea.

Despre Amalia, Costica Nastase a spus ca  “parerea mea e ca Ilie nu ar fi trebuit sa ia de sotie o femeie cu 30 de ani mai mica decât el. Nu poti sa faci asa ceva. Ea nu a vrut decât numele si banii lui Ilie. Sa traga ponoasele”.

În urma cu 10 zile, Amalia s-a întâlnit cu stilista Dana Budeanu, prietena ei, într-o cafenea din Hotelul Howard Johnson din Capitala, si se pare ca au discutat despre o presupusa aventura a lui “Nasty”.

Conform surselor Libertatii, Amalia i-a marturisit prietenei sale ca Ilie o însala cu o tânara, Adriana, în vârsta de 19 ani.

Amalia Nastase: «Atât eu, cât si Ilie nu vom face nici un fel declaratie presei. Sa nu va asteptati acum ca veti afla de la noi câte prosoape ne vom împarti sau alte lucruri de acest gen. Va fi un divort ale carui detalii nu vor fi dezvaluite în mass-media»

Dupa un dialog purtat cu Ilie Nastase, Costica, fratele mai mare al fostului tenismen, a dezvaluit tot in Libertatea: “Din câte am înteles eu de la Ilie, n-ar mai vrea sa divorteze. El negociaza acum (n.r. - ieri seara) o împacare cu Amalia. Cred ca vrea sa-i recâstige inima. Treaba lui. Nu ma mai bag”.

In editia de vineri a CanCan, sotii Nastase anuntasera ca divorteaza,.



Fratele lui Ilie Nastase: "Daca fratele meu e dobitoc, atunci asa o sa moara, dobitoc"