Tenis

Crivoi: "Cred ca mi-am castigat un loc in echipa Romaniei"

Tenismanul Victor Crivoi considera ca a castigat un loc in echipa romana de Cupa Davis, dupa ce l-a invins, vineri, pe indianul Parkash Armitraj, scor 7-5, 5-7, 6-2, 6-2, in primul meci al intalnirii dintre Romania si India.

"Pentru mine este prima victorie in Cupa Davis si sper sa nu fie si ultima. Cred ca mi-am castigat un loc in aceasta echipa. Am intalnit un jucator diferit fata de ceilalti, de servici-voleu. Inainte de meci am avut ceva emotii, ma agitam in vestiar si am adormit greu aseara. In setul trei la 5-2, am simtit ca trebuie sa ma concentrez, pentru ca pierdusem ritmul jocului, ca un boxer care se apara si nu mai stie pe unde e, dar domnul Marcu m-a redirectionat si mi-a dat increderea de care aveam nevoie", a declarat Crivoi.

De partea cealalta, adversarul romanului, Parkash Armitraj, a spus ca infrangerea sa se datoreaza lipsei de experienta pe un teren de zgura. "Dupa 5-2, in primul set, a urmat o perioada de 15 minute in care am jucat defensiv, dupa care am reinceput sa joc ofensiv. Poate ca am facut o greseala ca nu m-am antrenat destul pe zgura, avand in vedere ca e primul meu meci profesionist pe o astfel de suprafata. Primele doua seturi au fost decisive, dupa cel de-al doilea l-am lasat pe el sa dicteze ritmul, am jucat de pe linia de fund, ceea ce nu ma caracterizeaza", a afirmat tenismanul indian.

Mediafax



Crivoi: "Cred ca mi-am castigat un loc in echipa Romaniei"