Tenis

Ana Ivanovic poate pierde sefia in clasamentul WTA

Dupa competitia masculina, si in cea feminina ar putea avea loc schimbari in sefia clasamentului. Sarboaica Ana Ivanovic ar putea pierde primul loc, dupa ce a fost eliminata in turul trei la Rogers Cup.
Austriaca in varsta de 17 ani, Tamira Paszek, a invins-o in trei seturi pe Ivanovic, scor 6-2, 1-6, 6-2, si astfel sarboaica ar putea fi detronata de Jelena Jankovic, in cazul in care compatrioata sa va ajunge in finala de duminica.

Aflata la primul meci dupa eliminarea rusinoasa de la Wimbledon, Ivanovic a facut un joc extrem de slab, in fata unei sportive care de la Australian Open castigase decat trei meciuri si care nu mai batuse niciodata o jucatoare din top-10.

Ca si in alte multe cazuri in care o favorita este eliminata de o necunoscuta, Ivanovic a pus totul pe seama unei accidentari. "Am simitit dureri pe toata durata meciului. Am vorbit cu multi doctori si mi-au spus ca mai dureaza pana cand inflamatia imi va trece", a afirmat Ivanovic, care isi face griji ca prezenta sa la Olimpiada ar putea fi pusa sub semnul intrebarii.

Onlinesport


Ana Ivanovic poate pierde sefia in clasamentul WTA