Tenis

Nastase a avut mai multe femei decat fondatorul Playboy

Cel mai mare tenisman roman din toate timpurile, Ilie Nastase, a facut dragoste cu 2.500 de femei, surclasand seducatori consacrati precum Jack Nicholson sau Hugh Hefner - fondatorul Playboy. O declaratie recenta a lui Hugh Hefner, care sustine ca a avut 18 femei intr-o singura noapte, a readus in discutie lista “marilor legende ale sexului”, publicata de editia americana a revistei Maxim.
Desi detine un important record la „categoria” femei cunoscute intr-o singura noapte, fondatorul revistei „Playboy” s-a clasat pe in urma tenismenului roman Ilie Nastase pe lista marilor legende ale sexului.

Sub titlul „The Living Legends of Sex” („Legendele in viata ale sexului”), revista Maxim a publicat, nu demult, o lista a barbatilor care se lauda cu serii record de femei cunoscute. Conform acestui clasament, starul roman al tenisului mondial, Ilie Nastase, i-a intrecut atat pe Hugh Hefner, cat si pe actorul Jack Nicholson, clasandu-se pe locul 6, cu aproximativ 2.500 de partide de sex „inregistrate”.

„O serie dintre partidele de sex din acele zile au fost ca niste dusuri. Faci unul, te simti bine, dupa care il uiti”, a afirmat Nastase, citat de „Maxim”. „Sa nu uitam ca fostul tenismen nu a fost numit „Nasty” (engl.: necuviincios), si asta nu pentru temperamentul sau molatic”, comenteaza, la randul ei, publicatia.

De altfel, in urma cu trei ani, la lansarea autobiografiei sale „Mr. Nastase” la Londra, fostul tenismen a declarat, potrivit englezilor de la “The Observer”, ca s-a culcat cu peste 2.500 de femei in intreaga sa cariera de “playboy al tenisului mondial” si ca si-a pierdut virginitatea la 20 de ani, la Paris, cu o prostituata adusa de un prieten al lui Ion Tiriac.

Cifra ar putea fi serios exagerata, cred unii, care au calculat ca pentru a ajunge la un asemenea palmares, Ilie Nastase ar fi fost nevoit sa cucereasca cel putin o femeie pe zi timp de mai bine de sapte ani.

Regele confirma suprematia

Daca ar fi fost luati in considerare si barbatii trecuti in nefiinta, topul Maxim ar fi fost condus de departe de „regele rock’n roll”-ului, Elvis Presley, care se presupune ca ar fi avut, in timpul vietii, aventuri cu 21.000 de doamne.

Cu Elvis descalificat, topul „Maxim” plaseaza pe primul loc un necunoscut, Umberto Billo, un paj de hotel din Venetia, care ar fi avut 8.000 de femei. Al doilea loc este ocupat de actorul american Charlie Sheen, despre care se spune ca ar fi „ahtiat dupa sex” si in al carui cont se pun 5.000 de aventuri.

Presa de scandal a scris ca ultima casnicie a actorului, cu actrita Denise Richards, ar fi esuat pentru ca ea nu ar fi luat drept un compliment afirmatia lui Sheen: „in mod cert tu esti una dintre cele mai fierbinti dintre cele o mie, sau cam asa ceva, de femei pe care le-am avut”.

Cu  4.600 de femei, lui Sheen ii urmeaza solistul formatiei Kiss, Gene Simmons. Pe locul patru si cinci, cu acelasi numar de femei, cate 3.000, se plaseaza Julio Iglesias si rockerul Engelbert Humperdinck.

Jack Nicholson, clasat imediat dupa Ilie Nastase, ar fi cunoscut, conform clasmanetului, in jur de doua mii de femei. Solistul formatiei Motorhead, Lemmy Klimister, are 1.200 de femei “pe lista”, iar starul basketbalului Earvin Magic Johnson - 1000.

Un reprezentant al formatiei „Rolling Stones” incheie topul primilor 10 „seducatori” din lume, iar acesta nu este, asa cum ne-am astepta, Mick Jagger, ci basistul formatiei¸ Bill Wyman, caruia i se atribuie tot o mie de femei.

Hefner, codas

Inainte cu o luna de-a implini 81 de ani, Hefner se afla, potrivit presei de scandal, la un pas de-a aparea pentru a treia oara in fata altarului. De data aceasta la bratul „iepurasului” sau preferat, Holly Madison, in varsta de 27 de ani.

„New York Post” citeaza un apropiat al lui Hefner, potrivit caruia cea de-a treia casatorie este inca un secret, dar ca informatia ar fi sigura.

Dupa esecul celei de-a doua casnicii, Hef si-a impartit viata cu 7 fete, avand intre 18 si 28 de ani. Viata tumultoasa a celui care descoperit-o pe Marylin Monroe a zguduit dintotdeauna lumea, iar de curand Hefner a dezvaluit presei ca recordul sau ar fi o orgie in care a fost “acompaniat” de 18 femei.

„Una dintre prietenle mele mi-a facut cadou de ziua mea 18 fete. Dar nu cred ca am facut sex cu toate. Poate cu 11 dintre ele”, citeaza „imdb”. Unsprezece pare o cifra memorabila pentru Hefner. Contrar asteptarilor, regele Playboy, s-a regasit abia pe locul 11 pe lista „Legendelor sexului”.

Evenimentul Zilei



Nastase a avut mai multe femei decat fondatorul Playboy