FCSB

Becali, pe marginea prapastiei: A pierdut 527 de milioane de euro

Patronul Stelei este unul dintre cei mai afectati oameni de afaceri din Romania de criza economica. In doar un an, averea lui Gigi Becali a scazut cu 527 de milioane de euro si este estimata la 200 de milioane de euro. El se lauda anul trecut in toate aparitiile tv ca are o avere de 1 miliard de euro. Totul era estimat la proprietati, ceea ce acum s-a vazut.
Perioada dificila prin care Gigi Becali trece s-a simtit si la Steaua. Mai multi jucatori s-au trezit peste noapte cu salariile reduse la 120-150 de mii de euro, iar transferurile au avut si ele de suferit.

"Ros-albastrii" si-au indreptat atentia in aceasta vara catre jucatorii liberi de contract, iar pe finalul perioadei de mercat a fost achizitionat Cristi Tanase de la FC Arges contra 1.8 milioane de euro, insa doar dupa ce Dorin Goian a fost vandut pe 1.6 milioane de euro

Astfel, Gigi Becali mai are o avere de doar 200 de milioane de euro, cu 527 milioane de euro mai putin decat anul trecut, intr-un top realizat de Forbes, revista care anul trecut il plasa pe locul 7. In acest an, pe fondul crizei, Becali ocupa abia pozitia a 25-a.

Pe langa problemele financiare, Gigi Becali mai trebuie sa duca si un adevarat razboi cu fanii Stelei, care ii cer sa plece. La un moment dat, Becali a cedat si a spus ca vinde echipa pentru 30 de milioane de euro, dar duminica s-a razgandit si a anuntat ca nu renunta nici "pentru 70 de miliarde de euro".

Pe primul loc in topul celor mai bogati romani se afla Dinu Patriciu, cu o avere de 2.2 miliarde de euro, urmat de patronul de la Astra, Ioan Niculae, 1.2 miliarde de euro si de Ion Tiriac, cu o avere estimata intre 850 si 900 de milioane de euro.

Onlinesport


Becali, pe marginea prapastiei: A pierdut 527 de milioane de euro