FCSB

Becali ii taie salariul lui Tatarusanu

Gigi Becali a discutat cu Ciprian Tatarusanu, propunandu-i portarului in varsta de 23 de ani o reducere salariala de 50 de mii de euro pe sezon, invocand criza economica.
Ciprian Tatarusanu are un contract de 200 de mii de euro pe sezon, insa Gigi Becali l-a anuntat pe portarul venit de la Gloria Bistrita ca acesta trebuie redus cu 50 de mii de euro.

Pentru a-l forta sa accepte, Becali l-a scos tap ispasitor pentru infrangerea cu Unirea Urziceni. "Tatarusanu a cam gresit la gol, era cam adormit. Arlauskis (goalkeeper-ul Unirii Urziceni) a avut cam aceeasi faza de aparat la Kapetanos si a parat mingea. Bine, la faza golului a dormit si Banel, a dormit si Golanski", a afirmat Becali. 

Sosit in aceasta vara de la Gloria Bistrita, Ciprian Tatarusanu a fost titular in cele sase din sapte partide pe care Steaua le-a disputat in acest start de sezon.

In aceeasi situatie se afla si Janos Szekely, pe care Becali spera sa il convinga ca salariul de 150 de mii de euro pe an pe care il castiga acum sa se mentina si din sezonul urmator, cand in contract este stipulata o marire cu 50 de mii de euro.

Onlinesport


Becali ii taie salariul lui Tatarusanu