Snooker

Selby vrea un nou titlu la Masters

Englezul Mark Selby este pregatit pentru editia din 2011 a Mastersului International de la Londra, 'bufonul' din Leicester declarand in presa engleza ca isi propune sa castige un al treilea titlu in Wembley Arena.
"Am un record bun in acest turneu si imi place enorm sa joc la Wembley. Simt ca in aceasta arena pot juca cel mai bun snooker al meu.

"Atmosfera la ultimele doua finale cu Ronnie a fost cea mai buna din intreaga mea cariera. El m-a invins in 2009, iar eu m-am revansat in acest an, asa ca ar fi grozav sa disputam o a treia finala la rand", a spus Selby.

Jucatorul originar din Leicester are doua titluri de Masters in palmares, primul fiind obtinut in 2008 dupa o finala cu Stephen Lee si al doilea in 2010, cand l-a invins pe Ronnie O'Sullivan la capatul uneia dintre cele mai bune finale din ultimii ani.

Mastersul va debuta pe 9 ianuarie 2011 la Wembley Arena, la turneul invitational urmand a participa cei mai buni 16 jucatori ai momentului.

Mark Selby va deschide turneul din 2011 impotriva conationalului sau englez Mark King. Vedeti mai jos cum arata tabloul de concurs:

    * Mark Selby v Mark King
    * Shaun Murphy v Jamie Cope
    * Mark Williams v Ding Junhui
    * John Higgins v Graeme Dott
    * Ali Carter v Peter Ebdon
    * Stephen Maguire v Marco Fu
    * Ronnie O’Sullivan v Mark Allen
    * Neil Robertson v Stephen Hendry

Toate meciurile se disputa dupa sistemul cel mai bun din 11 frama-uri, doar finala avand un maxim posibil de 19 jocuri.

Onlinesport


Selby vrea un nou titlu la Masters