Snooker

Ronnie O'Sullivan, incantat de eliberarea tatalui sau din inchisoare

Cei 18 ani de chin pentru Ronnie O'Sullivan si familia lui au luat sfarsit, dupa ce tatal triplului campion mondial de snooker a fost eliberat din inchisoare. Ronnie O'Sullivan senior a fost incarcerat in anul 1992, dupa ce l-a ucis intr-un bar pe Bruce Bryan.
"Sunt incantat sa ma reintalnesc cu tatal meu dupa atat de mult timp. Intotdeauna si-a exprimat regretul fata de familia victimei si fata de autoritati.

"Acum, tatal meu nu vrea decat sa se reintegreze intr-o lume care a suferit transformari majore de cand el a parasit-o. Vrea sa o faca insa in tacere, intr-un mod privat ca un om care traieste cu regretul celor intamplate in urma cu aproape doua decenii", a spus Ronnie O'Sullivan junior.

'Racheta' a mai facut apel la mass media sa respecte intimitatea familiei O'Sullivan si sentimentele tatalui sau.

Ronnie O'Sullivan si-a exprimat in repetate randuri respectul fata de tatal sau, avand cu acesta o legatura speciala, peste cea obisnuita dintre un fiu si parinte. Pentru Ronnie tatal sau a fost si este un reper, derapajele campionului din ultimii ani fiind puse de multe ori pe seama trairilor sale interioare profunde vis-a-vis de drama familiala traita.

"Ratiunea pentru care continui sa joc snooker la cel mai inalt nivel este legata de tatal meu. Mi-ar fi greu sa renunt la acest sport, pentru ca este ceva care ii da putere sa mearga mai departe", a mai spus Ronnie O'Sullivan.

De urmarit evolutia jucatorului englez la Campionatul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, care va debuta pe 4 decembrie la Telford. Printre spectatori este asteptat si Ronnie O'Sullivan senior.

Onlinesport


Ronnie O'Sullivan, incantat de eliberarea tatalui sau din inchisoare