Snooker

Jimmy White vrea titlul mondial al seniorilor

Dupa ce s-a antrenat din greu in ultima perioada, revenind in lumina reflectoarelor circuitului mondial si noului format de Power Snooker, jucatorul englez Jimmy White are planuri mari pentru Campionatul Mondial al Seniorilor, turneu care se va avea loc la sfarsitul acestei saptamani la Bradford.
Competitia gazduita de Cedar Court Hotel ii va reuni laolalta pe toti jucatori legendari ai anilor 80 si pe cei de peste 40 de ani care inca mai activeaza in circuitul mondial profesionist.

Nu mai putin de sapte fosti campioni mondiali vor putea fi vazuti la lucru, printre acestia numarandu-se Steve Davis, Dennis Taylor, Joe Johnson, Cliff THorborn, John Parrott, Ken Doherty, Peter Ebdon, favoritul tribunelor Jimmy White si Nigel Bond, jucator care a ajuns in faza finala dupa calificari.

"Acesta este un turneu cat se poate de serios si voi incerca sa-l abordez ca atare. Nu conteaza cu cine voi juca in sferturile de finala, deoarece niciun meci nu poate fi usor la acest nivel. Spre exemplu Joe Johnson s-a antrenat non stop pentru acest eveniment. De fiecare data cand il sunam la telefon el imi spunea ca se afla la masa de joc", a declarat White, de sase ori finalist la Crucible de-a lungul fabuloasei sale cariere.

In varsta de 48 de ani, White si-a exprimat speranta ca acest turneu sa devina unul obisnuit in calendarul circuitului mondiale profesionist.

Onlinesport


Jimmy White vrea titlul mondial al seniorilor