Snooker

Higgins revine la masa de joc in noiembrie

Jucatorul scotian John Higgins isi va face reintrarea in snooker cu ocazia turneului Euro Players Tour Campionship care se va desfasura luna viitoare in Germania.
Fostul campion mondial va debuta pe 11 noiembrie intr-un meci contra lui Joe Jogia, acesta fiind primul sau meci dupa eliminarea suferit, in runda secunda, la Crucible in fata lui Steve Davis.

In varsta de 35 ani, Higgins a facut in acest an obiectul unei anchete privind implicarea sa in trucarea mai multor meciuri, dar in cele din urma a fost achitat de justitia britanica, primind doar o suspendare sportiva de sase luni si o amenda de 75.000 de lire sterline.

Higgins a cucerit de trei ori in cariera titlul mondial (1998, 2007 si 2009) si a fost lider al clasamentului mondial, pozitia pe care a pierdut-o in fata australianului Neil Robertson, ultimul castigator de la Crucible.

Euro Players Tour Campionship este un turneu de patru zile care se va desfasura in localitatea germana Hamm, acesta constituind o buna oportunitate pentru ca 'Vrajitorul din Wishaw' sa-si intre in mana inaintea Campionatului Regatului Unit, programat la Telford intre 4 si 12 decembrie.

Onlinesport


Higgins revine la masa de joc in noiembrie