Snooker

PROFIL: Daniel Kandi, campionul de snooker din spatele ritmurilor electronice

Cei mai multi dintre pasionatii genului trance il cunosc pe DJ-ul si producatorul Daniel Kandi in urma aparitiilor sale pe scena marilor festivaluri si cluburi din lume, insa putini stiu ca danezul de 26 de ani a fost de cinci ori la rand campion de snooker al tarii sale.
Kandi a dominat de o maniera categorica scena snookerului din tara sa, impunandu-se de fiecare data in finala campionatului national intre 2005 si 2009. In 2010 insa i-a predat stafeta lui Thomas Salling, care a intrerupt astfel hegemonia campionului din spatele platanelor.

DJ si producator de trance, Daniel Kandi vorbeste in interventiile sale despre snooker la superlativ cand vine vorba de hobby-urile si pasiunile sale.

"Imi place foarte mult sa joc snooker si dorinta mea este ca fiecare hotel in care stau de-a lungul deselor mele iesiri sa fie dotat cu o masa de joc. M-as multumi chiar si cu una de mini snooker", spune Kandi, care mai este pasionat de gastronomie, bucataria mexicana si cea asiatica fiind printre preferatele sale.



Nascut pe 29 noiembrie 1983, Daniel Kandi si-a inceput cariera profesionala ca producator de piese trance in 2000 sub numele de DJ Mendoza.

Primul single de succes a aparut sase ani mai tarziu, "Breathe" fiind produs sub cupola labelului britanic Anjunabeats, unde Daniel Kandi activeaza si in prezent alaturi de maestrii genul Above & Beyond.

Daniel Kandi poate fi ascultat in a treia seara de vineri din fiecare luna la postul online Afterhours.fm cu un set de doua ore, iar iubitorii genului trance din Romania il pot vedea la lucru pe danezul multiplu campion national de snooker pe 19 noiembrie, ora 23, in Studio Martin, unde DJ-ul din tara lui Hamlet va mixa in cadrul unui eveniment TrancENDancE.



Onlinesport: Dumitru Stircu


PROFIL: Daniel Kandi, campionul de snooker din spatele ritmurilor electronice