Snooker

Plictisit de actualul format al circuitului mondial, Ronnie O'Sullivan vrea o noua provocare in snooker

Triplul campion mondial Ronnie O'Sullivan a devenit in ultimul timp portavocea celor care sustin ca snookerul are nevoie de o reorganizare masiva pentru a putea atrage un public tanar.
"Ca sa fiu cinstit, gasesc Campionatul Mondial cu adevarat plictisitor.Am castigat de trei ori turneul, dar sa stai 17 zile la Sheffield in competitie nu mi se pare tocmai placut", a declarat O'Sullivan.

'Racheta' a continuat: "Orice inovatie este o provocare si cu siguranta reprezinta un element pozitiv pentru snooker. Suntem in anul 2010 si nu trebuie sa ramanem prinsi in regulile anilor 70.

"Snookerul are nevoie de un public nou, iar ideea de a incheia un meci in 30 de minute cred ca este cu adevarat interesanta. Cred ca sunt oameni care prefera meciurile maraton, dar in opinia mea mi se pare mai interesant sa iau parte la un meci care sa ma tina in picioare tot timpul jocului", a adaugat O'Sullivan.

In alta ordine de idei, Ronnie O'Sullivan il va intalni pe galezul Ryan Day in primul meci al etapei a 3-a din Players Tour Championship, serie inceputa in acest an sub impulsul lui Barry Hearn, noul presedinte al World Snooker Association.

Evenimentul va fi gazduit de World Snooker Academy din Sheffield intre 14 si 16 august, pe tablou regasindu-i, printre altii, pe Mark Selby, Stephen Hendry sau Jimmy White.

Onlinesport


Plictisit de actualul format al circuitului mondial, Ronnie O'Sullivan vrea o noua provocare in snooker