Snooker

Barry Hearn anunta un snooker la viteza maxima

Boss-ul snookerului mondial, Barry Hearn, promite revolutionarea sportului cu bile incepand cu sezonul urmator, printre noutatile aduse numarandu-se si aparitia unui turneu in sistem eliminatoriu pentru primii 64 de jucatori ai lumii, informeaza BBC.
"Va fi un fel de snooker la viteza maxima si va testa capacitatea jucatorilor de a evolua sub presiune", a spus Hearn.

Invingatorii meciurilor se vor decide la capatul unui singur frame, care nu va dura mai mult de 12 minute, iar timpul de gandire si executie pentru fiecare lovitura va fi limitat la 20 de secunde.

"Vor trebui sa ia decizii rapide si sa-si demonstreze astfel abilitatile naturale, avand sansa sa-si dubleze premiul cu fiecare meci castigat. Atmosfera va fi una vie, nu pentru cei mai conservatori, si de aceea facem apel la un public nou si tanar, iar acesta este cadrul perfect pentru a testa noul sistem", a mai spus Hearn.

Noul turneu revolutionar se va desfasura intre 28 si 30 ianuarie intr-o locatie care nu a fost inca stabilita, iar meciurile vor fi transmise de postul Sky, readus de Hearn alaturi de marea familie a circuitului mondial profesionist.

Onlinesport


Barry Hearn anunta un snooker la viteza maxima