Snooker

Ronnie O'Sullivan: "Simteam ca voi pierde meciul cu Selby"

Prezenta lui Ronnie O'Sullivan la editia din acest an a Campionatului Mondial de la Sheffield s-a oprit in sferturile de finala, triplul castigator al titlului suprem fiind eliminat de Mark Selby, dupa o sesiunea finala in care 'Racheta' nu si-a mai gasit ritmul castigator.
In varsta de 34 ani, O'Sullivan a declarat dupa meci ca a simtit infrangerea aproape si ca nu s-a simtit deloc bine in acest an la Crucible.

"Iti cunosti propriul organism. Stai in fotoliu si te gandesti ca orice se poate intampla intr-un astfel de final, dar in interiorul tau simti care va fi deznodamantul", a declarat O'Sullivan intr-o evidenta nota de resemnare.

Desi spune ca nu ar fi cedat sub nicio forma meciul pana la ultima bila pusa in joc, Ronnie admite ca participarea din acest an de la Crucible nu i-a produs nicio satisfactie.

"Iubesc in continuare jocul si este grozav pentru mine sa fiu in continuare in circuit. Intotdeauna voi ramane implicat in snooker pentru ca este in sangele meu acest sport", a concluzionat cel mai talentat jucator pe care l-a avut si il are snookerul.

De cealalta parte, Mark Selby a declarat: "M-am concentrat doar asupra jocului meu si se pare ca a fost suficient pentru a castiga".

Tabloul semifinalelor Campionatului Mondial de snooker de la Sheffield programeaza urmatoarele dispute:

Graeme Dott vs. Mark Selby (16:00)

Allister Carter vs. Neil Robertson (21:00)


Cele doua meciuri din semifinale se disputa dupa sistemul 'cel mai bun dintr-un maxim de 33 jocuri', disputele intinzandu-se pe durata a patru sesiuni.

Onlinesport


Ronnie O'Sullivan: "Simteam ca voi pierde meciul cu Selby"